FREDAGS VIN

vin1

Hej igen finisar!

En liten sak jag är så glad över… just nu finns FRAGOLINO på över 300 systembolag!

Det sa bara PANG så var jag inne. Något jag kan rekommendera till kvällens fördrink.

Love C

5 kommentarer

 1. Marie Wessman

  Hej Carolina! Skriver till dig i anledning av att vår chef på sjukhuset i Lund går i pension och han har alltid varit ett stort fan av din konst. Vår chef har betytt mycket för oss på avdelningen och vi vill göra ngt speciellt för honom nu när han ska sluta. Skulle så gärna vilja överraska honom med att köpa en av dina litografier. Min fråga till dig är om det finns någon möjlighet till att få den signerad med något personligt till honom? Vi hade det uppe idag på vårt avdelningsmöte och jag sa att jag skulle göra ett försök att skriva till dig. Hoppas så att du har tiden att svara mig, skulle bli så oerhört glad och tacksam.

  [email protected]
  tel: 0736964300

  Ha en fin kväll och helg.

  Mvh Marie

 2. stefani storm aspenbrant

  Köpte vinet här om dagen☺skall smaka det ikväll när vi får lite vänner på besök!Hoppas du och din familj haft en fin dag i solen!

 3. Vilken otroligt fin flaska <3 Denna måste jag testa, ska kika om man inte måste beställa den, tvivlar på att den finns i den lilla staden jag bor i 😉 Men det är lätt fixat.
  Ha en toppen fin dag

 4. […] Gynning för MER än underkänt för det här inlägget. Inte nog med att det är  reklam – det är reklam för alkohol som är betydligt mer […]

 5. Birgitta

  Hej Carolina,det var ett jättegott vin och det är inte sista gången,som jag köper det vinet.

  Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *