You must have chaos within you to give birth to a dancing star.

Godmorgon finingar!

Här kommer lite bilder från min Studio. Jag är så lycklig som får vara där varje dag, det är magiskt. Önskar att ni alla hade ett hippiehus!

Jag bara målar och målar, måste få allt klart till mars och påsk utställningen. Man kan tro att tre månader är lång tid men det är verkligen ingenting. Jag måste vara förberedd och veta vilka som ska bli litografier osv. Så därför måste jag hela tiden ligga steget före. Idag ska jag måla hela dagen, hade tänkt att åka till stallet men jag har bestämt mig för att börja rida på måndag istället. En tjej som heter Malin får rida honom tills han lugnar ner sig hon är 100 ggr tryggare och bättre än mig. Men på måndag ska jag våga mig upp i sadeln igen. Kommer börja lugnt och stilla och sen öka på egen takt. 2018 är året då jag har som mål att börja tävla i 120 hinder! Love C

7 kommentarer

 1. Vilken vacker klänning .

  1. Carolina Gynning

   Den kommer från min väninna Ylva Kailash som bor på Ibiza ❤️💫

 2. Du är så fin i det bruna korta håret 🙂

  1. Carolina Gynning

   Tack fina du det värmer 🙏🏽

 3. Magiskt hippiehus ,-)
  Ser härligt ut!

 4. Wow är det ett nytt hus?

  1. Carolina Gynning

   Hej det är min Ateljé som jag älskar över allt på jorden ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *