MY OFFICE

Hej finingar!

Måndag äntligen… jag är lycklig över att jag började jobba förra veckan. Förskolan var nästan helt tom, men jag hann göra så mycket och känner att jag just idag ligger ganska bra till för våren. Jag har massor kvar men jag har planerat lite, vilket känns skönt. När jag inte har någon koll alls blir jag stressad, i mitt personliga liv så älskar jag att INTE ja någon koll alls, jag älskar att vara helt fri och att saker bara händer och flyter på. Men när jag målar och jobbar och har deadlines då behöver jag verkligen planering för att må bra. Inte vanlig planering, jag tror att jag planerar på märkliga sätt. Jag har anteckningar lite överallt, jag har vissa saker uppradade i skallen och vissa saker staplade ovanpå varandra. Det finns alltså inte någon logik i min planering, men för MIG passar den alldeles UTMÄRKT. Jag är en typisk gul person, har precis lyssnat på ”Omgiven av Idioter” superbra bok. Och jag är gul mycket gul. Hur är du? Vilka färger är ni som följer mig?

Love C

9 kommentarer

 1. Mana Mia, ju äldre du blir ju vackrare blir du. Otroligt fina foton.

  1. Mana Mia, skulle det stå.

  2. Carolina Gynning

   Men tack Nina fan vad gulligt! Det blir säkert du med Love C

 2. Lyckas visst inte, ”mamma Mia”

 3. Jag är rosa 🙂 Ljust rosa. Din vackra bok har en given plats i min walk in closet och jag vill passa på att säga att du verkligen gjort ett grymt bra jobb med den. Kanske jag sagt det tidigare men då säger jag det igen 😉
  Kram fina du och jag känner igen mig sååå i inlägget ovanför <3

  1. Carolina Gynning

   Hej Ramona! Men tack fina du GUUUUD så glad jag blir. Min bok är verkligen från min själ så det så viktigt att få lite positiv feedback. Tack snälla du! Massa Kärlek C

 4. Jag är en blandning av gul ock blå….

 5. GUL, jag med. Man kan även dela in dem i fåglar. Vi är papegojor. Det finns örn, uggla och duva + papegoja. Make sense? Kram Angelica ❤️

 6. Är mest röd men har också mycket gul, nästan inget blått och grönt;o

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *