Fly Me to the moon

Hej finingar!

Jag är så tacksam för er, skriver jag att jag är deppig är det alltid någon som fångar upp mig med en gullig kommentar, ett tips eller så. Det gör så mycket. Jag blir så glad över att ni finns där ute. Ibland vet jag inte vad jag ska göra för att inspirera er, jag är bara snurrig. Lost in space. Tappad bakom en vagn. Jag har inget att ge, ingenting. Så ni får några bilder. Som blev fina. Lite utfyllnad såhär i ångest tider. Hörs imorgon, ny dag, ny energi och förhoppningsvis bättre flow. Kärlek till er❤️

9 kommentarer

 1. Kära änglaflicka! Att sträcka ut en hand är något av det största man kan ge och att dessutom vara mottaglig för svaren – resultatet KAN bara bli bra! Yes, imorgon är en ny dag då vi hoppas på sol och mjuka tankar i vårt inre. Kram!

 2. Hoppas du får en bättre dag imorgon! Krya på kramar// hannah

 3. Underbara bilder igen!
  Undrar så varför jag inte fått svar från Din shop på min fråga om breddmåttet på Dina solglasögon. Skulle ha fått dem i födelsedagspresent i december,men inget svar! Vill så ha dem!

 4. Superfina bilder <3 Kram och idag hoppas vi på en bättre dag. Vet hur det är när man är lost. Man brukar hamna på banan igen 🙂

 5. Du är inte ensam. Lost är vi alla med ljämna mellanrum. Idag är det ny dag och vi tänker att detta ska bli en bra dag med sjukt flow och sköna tankar.
  Kram från mej

 6. Fina Carolina… I höstas snurrade livshjulet snabbare än nånsin med allt. Kraven jag sätter på mig själv tillsammans att rodda allt vad det innebär med barn, hus, träning, jobb osv osv gjorde till slut att det blev för mycket. Fick yrsel, ångest, sömnsvårigheter.. Förutom det vanliga med KBT, avslappning så valde jag att göra nåt halvgalet. Jag åkte på retreat hos nunnorna i Vadstena. Åkte dit över ett veckoslut.. Vi var ca 20 pers och temat var tystnad. Vi var alltså tysta från fredag kväll till söndag lunch. Ingen tv, mobil mm. Du kan tänka dig utmaningen i detta.. Kändes som atr kasta sig ut i det okända. Nunnorna hade under helgen tänkvärda små föredrag för oss under temat tystnad. Just att ibland vara helt tyst för att höra sin inre röst (som ofta blir dövat av allt surr runtomkring 24/7) Vad vill JAG? Vad behöver JAG? Alla var välkomna, oavsett religion, kön och bakgrund. Jag är inte speciellt religiös av mig, även om jag tror på reinkarnation mm. Detta var den BÄSTA present jag kunnat ge mig själv. Känslan att bara få vara, HELT kravlöst i mitt eget huvud. Du vet när man är mamma… ”Mamma, mamma, mamma” Ibland orkar man inte med sig själv och ännu mindre de man älskar mest-sina barns tjat och frågor 😉
  Jag tycker du har en fin själ och ett spännande inre.. Det är därför jag alltid läser din blogg! Du är en känslig själ och dessa personer har lättare att få ångest och känna av saker andra inte gör.. Men allt magiskt som händer med en sån själ är ju allt bra fantastiskt. Se bara på ditt skapande, att du kan nå en högre dimension. Hoppas mitt långa svar inte blev för mkt ordbajsande.. Tror du förstår.
  Ta hand om dig och dina fina energier, vi är många som tycker om dig!
  Kramar från Anna

 7. Vad fina bilder. Jag har ångest fått grön starr i ögat. Inte kul. Usch synen som är så viktig. Orkar inte ta Inn det riktigt kram.

 8. Äter du någon medicin? Antidep? Atarax? Något? Yoga är annars fantastiskt. Sol och värme (bastu) dämpar också. Kram från en som följt dig sedan dag 1. ❤️

 9. Jag tror att bland det viktigaste vid ångest (oavsett personlighet) är att vara omgiven av människor man är trygg med och sysselsätta hjärnan. Det funkar INTE att sitta hemma, ostimulerad och tänka och ”känna ångesten”
  Ut med dig, till stallet, ta med tjejerna, fråga Gud vem som kan trösta dig nu – säg att du behöver något nu – du vet inte vad- och låt den vännen ringa dig som ringer dig. Ta upp telefonen, prata, lyssna på musik som skapar något bra inom dig. Laga mat eller brygg kaffe, sätt på en kopp te, bada, tänd massor levande ljus, ställ dig frågan ”VARFÖR känner jag såhär egentligen?” Det är bara rädslor som försöker förstöra din dag och tänk att den rädslan ska INTE få tillträde till dig!
  ”I kärleken bor ingen rädsla” ”Jesus driver bort all rädsla” Du tar bara INTE emot den!!
  Min syster har levt med ångest i många år (utan anledning egentligen – jag skulle säga för hennes del bottnar det i låg självkänsla och en otrygghet som startade i barndomen – återigen rädslor) så ÅNGEST ÄR RÄDSLOR men VAD KAN RÄDSLOR göra mot dig? INGET haha! Skratt ångesten rakt upp i ansiktet och tala ut goda ord av välsignelser mot den! Du har ingen makt över mig ha ha! Du kan försöka skada mig men du kan inte för det enda du kan göra är att skrämmas! Och nu väljer jag att ignorera dig! I Jesu namn, Amen! 😍🙏🏼♥️ Love to you vackra skapelse och varelse

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *