CRAZY DAY

Alicia ritade en fin klänning hon tycker jag borde ha på någon gala och jag tog en snygg selfie;) dagens solsken;)

Hej finingar!

Det är tur att jag har er, blev så glad för era svar på mitt inlägg igår. Trodde att denna dagen skulle bli bättre. Givetvis ska man väl inte klaga när man har tak över huvudet och mat på bordet. Men min ångest blir varken bättre eller sämre om jag får mer eller mindre pengar på kontot. Den är bestående, Adele blev såklart magsjuk inatt. När jag bara hade behövt en dag att andas var barnen överallt hela tiden, jag skulle prova en klänning till en gala, barnen var galna i bilen dit och hem, de bråkade om allt. Paniiiiiik!

Sedan var vi och käkade lunch det var samma sak där, ett kaos utan dess like. Jag bestämde mig för att träna för att på det sättet hämta lite energi. Men som ni ser på bilden vill de helst vara på mig där med. Nu har det varit fullt ös hela eftermiddagen. Magsjukan varade bara i 5 min.

Vilket var skönt såklart! Nu vill jag bara ha lugn och ro. Sitter och sneglar på vinflaskan… kanske borde öppna den och hälla i mig hela flaskan. Go natt!

4 kommentarer

 1. Igenkänning 😩 en del dagar blir kaos. Asså din hårfärg är så fin 👌Antagligen blandad men visst är det en varm brun färg? Ha en fin dag 🙏⭐️

 2. För några år sedan började jag med antidepressant lägsta dosering.
  Förstår inte varför jag väntade så länge……trodde detta skulle hämma min kreativitet och göra mig till en robot.

  Kunde inte ha haft mer fel.

  Gäller att finna ngt som passar en själv.
  Brottades tidigare med demoner, rädslor..(GAD), panikattacker,,,,listan kan göras lång, inte många i min omgivning som förstod hur illa det var då jag som du Carolina är duktig på att hålla masken, köra hårt och aldrig ge upp.

  Nu lever jag ett mycket enklare liv, är lugnare i sinnet och mer tillfreds än någonsin.

  Finn något som hjälper dig hantera demonerna.

  Kram vackra kvinna!!

 3. Har du hört talas om Coda eller något annat 12-stegsprogram? Det kan förändra dig helt. Det (i kombination med terapi) har förändrat mig i grund och botten, jag lever ett helt nytt liv! Istället för att försöka ta bort symptomen med antidepressiva medel, alkohol eller andra sällan bra sätt att mota bort mörka tankar, ångest mm.
  Tack för din ärliga blogg!!!! <3

 4. 48h timmars regeln gäller ju efter magsjuka för att förhindra smittspridning. Varför struntar så många föräldrar i den? Har en kompis vars spädbarn fick ligga inne med dropp i 12 dagar pga av magsjuka som de inte vet var ifrån den kom.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *