NEW MOON

Hej finingar!

Ni är bäst! Så plötsligt vände det, oron ångesten. Hela livet som vart upp och ner var helt plötsligt där, framför mig. Åkte långt ut i skogen och träffade en otroligt spännande kvinna. En kvinna vars kraft jag behövde just nu. Tips och råd för att bli starkare.

En skön övning för att bara ”surrender”. Bara låta alla jävla måste och krav och gnäll och skäll och tjat och gnat bara få rinna ur en och säga ”I Surrender”.

Gud så skönt.

Såååå skönt. Exakt vad jag behövde. Kvinnan heter Madhu! Ni hittar henne här! Hon gör fantastiska malas med massa energi.

http://www.madhusmagicmalas.com

På tisdag är det ny måne, då ska jag göra en liten ceremoni och ladda mina nya malas med massor av power. Den ena har jag på bilden. Otroligt vacker att titta på dessutom. Ni är bäst. Måste sova nu men hoppas ni går in och kollar på Madhus sida för det vad verkligen fint.

Sov gott mina änglar!

Love C

2 kommentarer

  1. Skönt att du mår bättre och hon låter cool den där ladyn! Kramar

  2. Den kvinnan skulle jag gärna vilja träffa 🙂 <3
    Du en fråga igen, på inlägget Saturday fun den 6 januari så har du en så vacker ring på dig på sista bilden, kan jag hitta den någonstans tror du? Så vacker 🙂
    Tack på förhand
    Kram Åsa

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *