Nyheter från Gynning Design

Nu har vårt eftertraktade duschdraperi äntligen kommit med Slice Of life motivet. Så himla fint. Tänker använda mitt ute i sommar!

Nya kuddar som man kan ha ute!!! Så himla bäst, de stöter bort fukt! Perfekta på uteplatsen i sommar!

Världens finaste hängmatta med Slice motivet! Jag längtar tills jag får ligga och mysa i den här! Och två fantastiska plädar med Slice Of life grått och Golden Dream! Fantastisk kvalite”>


Hej fina!

Otroligt stolt över alla våra nyheter! Det är helt Amazing att kunna göra vackert ute med Gynning Design i sommar. Kommer snart i butik och på vår webbshop! De nya namn brickorna är sååå fina jag vill hänga ALLA på min väska! Ska njuta några dagar till av värmen! Känner mig peppad på att komma hem och köra på med mitt måleri och design! Hoppas du gillar våra nyheter!

Love C

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *