STUDIO DAY

Hej finingar! Jag har varit på studion hela dagen. Haft ett långt prat med mamma om att vi hur vi ska lägga upp Utställningar som kommer. Först har vi 10 års jubileum på Ystad Saltsjöbad ( under påsken) sedan är vi inbjudna till att ställa ut i Florence på en superfint galleri i April, sen väntar stor utställning i juni i Värmland. Hemligt än sålänge men ställe kommer. Som ni hör är det väldigt mycket och jag måste hela tiden ha nytt material, därför får jag planera och tillbringa mest av min tid i min studio.

Jag är väldigt stolt över mina nya tavlor. De är starka och symboliserar kvinnlig frigörelse. Aldrig förr har det hänt så mycket i världen för oss kvinnor. En kraft som vi alla ska ta till oss , för ur den kraften kan vi själva hitta kraft att göra olika förändringar runt oss. Det är häftigt när man tänker så. Känner ni energierna? Jag känner det i hela kroppen.

Min senaste tavla är kvinnan som sitter på huk i skogen och plockar upp redskap hon behöver för att gå in ut i krig. Det är urkvinnan vi har inom oss vi plockar fram. Jag hoppas ni gillar mina tavlor lika mycket som jag gör.

Efter studion var jag hos Cardo ( min häst) han är så pigg nu när det är såhär kallt 8 – i Stockholm. Jag gosade, ryktade och tryckte i honom 100 morötter istället. Ibland kan det vara skönt att bara gosa lite.

Sedan hämtade jag tjejerna, de har dans på tisdagar så jag passade på att träna under tiden. En riktigt bra och effektiv dag. Nu är vi hemma, äter lasagne och kollar på Dr macstuffin…. mitt favvoprogram 🤪

Mina små älsklingar!

Min nya grind på Ateljén, har väntat länge på att den skulle bli exakt som jag ville ha den. Nu är den klar och jag älskar den! ❤️🙏🏽🦋

4 kommentarer

 1. Beundrar så Ditt tålamod att måla alla möjliga fina detaljer och färger Du väljer. Tittar varje morgon på mina Slice of life bordstabletter som ger energi för hela dagen.
  Är förövrigt i färd med att beställa Dina solisar också men kan inte besluta vilken av dem det blir. Bara det ena paret hade varit mindre vackert hade det varit enklare,mycket enklare! Tack för att Du finns och den konst Du ger oss att njuta av. 💖💕💖

 2. Helt underbar grind <3 Och du är helt otroligt på att måla, så fint. Önskar jag hade den talangen, verkar vara så roligt.
  Hoppas du mår fint.

 3. Alltså Va? Det här väl inte hänt nånting för kvinnor senaste tiden, eller vad är det du syftar på? Metoo i all ära, men det har ju faktiskt inte lett till nån konkret förändring.
  Själv tycker jag att både rösträtt, p-piller samt att kvinnor kunde bli myndiga å inte längre behövdes ägas av en man är mkt större grejer.

 4. Kristina

  Äntligen kommer du till Värmland, så kul! Och jag kommer definitivt att göra ett besök. Kram från Karlstad

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *