Like a wild flower she spent her days, allowing herself to grow, not many knew of her struggle, but eventually all; knew of her light.

Hej finingar!

När vi var nere i Thailand passade jag och Angelika (min fotograf) på att ta lite extra bilder till min nya kollektion för Gynning Jewlery. Detta är några av bilderna, ni ser min petite Butterfly i olika former, de långa örhängena heter Thunder och min lilla sötvattens pärla kallar jag Universe.

Jag är otroligt stolt över alla dessa modeller. De är verkligen användbara när som helst. Ni vet väl att alla modeller kommer med en lång förklaring om vad jag har funderat över när jag designat dem. Jag är väldigt noga med att jag som designer vill sprida mina budskap till dig och till alla fina människor därute. Jag använder jämt budskap för att kunna överleva livet. Det är otroligt härligt att sätta ord på sina känslor.

Lördag idag och A har kört cross tävling och jag och tjejerna har hängt i Ekerö Centrum, det är så himla mysigt där, på bageriet och korvmojjen. Tjejena ville ha kokt korv och jag höll dem sällskap och vi snackade om mellofestivalen som vi ska kolla på ikväll. Det är verkligen ungarnas favorit, de var lite ledsna att de missade första avsnittet men vi såg reprisen i Måndags. Adele förstod inte varför hon inte kunde ringa och rösta. Lilla tjejen! Nu laddar vi alltså för mello jag har skurit upp massa grönsaker som vi ska dippa och sedan gör jag min specialitet citronkyckling i ugnen, det doftar gott i köket nu.

Det blir en tidig kväll imorgon ska jag träna och kanske rida lite, iallafall dra till stallet och gosa lite.

Vi hörs snart/

Love C

2 kommentarer

  1. Citron kyckling i ugn är så gott 🙂 Hur gör du din? Kanske du har recept? Mysigt med mello kväll <3 Superfina bilder på dig, älskar baddräkten du har på dig 🙂 Lite virkade detaljer på sidan ser det ut som, sååå snyggt. Hoppas du får en skön söndag.

  2. Carolina Gynning

    Hej Ramona! Det är bara massa citron i ”rumpan” på kycklingen och som jag pressar över, sen kör jag massa smör på och salt och peppar. I ugnen till den är 84 grader. Ta ut några gången och häll över spadet som blir på plåten. Krispig och mums!!! Love C

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *