SUNDAY AND TIME FOR RELAXE

Hej finingar!

Dessa bilder tog jag i Thailand när jag fick en mysig dag med massage, och lite tid för mig själv. Adele är så go… hon ville också ha massage så hon bara låg vid min sida tills jag var klar då gav tjejen henne lite massage också.

Det är så lätt att tro att barn måste aktiveras varje sekund, men jag märker att mina barn tycker det är supermysigt att bara hänga. Att ligga och filosofera lite i skuggan eller bara hänga med mig på olika saker. De är ok med att bara vara vilket är otroligt skönt.

Idag är det snö och Ekerö, jag gjorde frukost till familjen sedan drog jag till stallet och fikande med tjejerna som sköter om Cardo när jag inte är där. Sedan åkte jag till gymmet och körde 20 min löpning, sedan axlar, mage och avslutade med 10 minuters rodd.

Sen åkte jag hem och gjorde våfflor till tjejerna som har sin kompis Edward på besök!

Nu sitter jag här och skriver till dig, jag ska lägga fram kläder för veckan, tvätta lite och sedan laga Spagetti Bolognese till ikväll;)

Vi hörs om en stund Njut av Söndagen!

Love C

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *