My weekend

Hej finingar! I fredags hämtade jag tjejerna och vi fick besök det kom tre glada tjejer hit och deras fina Mamma Marie. Tjejerna busade och lekte och jag och Marie delade en flaska vin och snackade om livet. Sååå mysigt. Barnen hade yoga party! Det blev inte så sent men jag kunde ändå känna av den där halva flaskan på lördagen. Jag tål verkligen ingen alkohol…

På Lördagen vaknade vi tidigt! Solen strömmade in igenom fönstret och det var en otroligt vacker morgon. Min fredagsbukett i solljuset!

På kvällen hade mina kompisar en fölsefest, jag mötte upp dem på East vi käkade fantastisk middag. Sedan tog vi en drink på sturehof.

Därefter drog vi till Backdoor vid Globen, riktigt grym House musik. Vi dansade gärnet!!!

Jag kom hem vid 01.00 men det kändes ändå dagen efter. Jag trodde att jag druckit jättemycke men det var bara tre drinkar… man e ju sååå lättpåverkad nuförtiden.

Jag sminkade mig hos Linda Fernström innan jag gick ut och kände mig såååå jävla snygg..

Nedersta bilden är jag och Navid min bästa gay kompis! Han är helt fantastisk ger mig alltid så mycket positiv energi!

Lite festglada älsklingar!!!

På Söndagen vaknade vi till en fantastik morgon, tjejerna pysslade och Adele var polis. Vi matade katter i trädgården och sedan åkte vi till Ikea… kanske inte bästa dagen men ibland tänker man inte. Min kompis och hennes kille skulle köpa nytt kök så jag fick vara lite smakråd!

mina gosiga tjejer på morgonen!!!

3 kommentarer

  1. Älskar lacket på naglarna till vänster på bilden där alla är samlade.
    Antar jag aldrig kommer få veta färgen hahhaha.
    Men snyggt var det! Å du med!

  2. Du är otroligt fin och vacker, men dina ögon ser ledsna ut. Själens spegel.. Ta hand om dig och dina fina tjejer! Kramar Anna

  3. Du är så vacker och dina tjejer är så fina! 😊 Grattis i efterskott!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *