HAPPY MONDAY

– I SAMARBETE MED CETAPHIL –

Hej finisar!

Ny vecka, nya starka tag! Jag är peppad!

Nu har jag haft ett 14 dagars produkttest i samarbete med Cetaphil som jag introducerade för er förut.

Både jag & barnen är supernöjda! Det är så roligt att se barnen uppskatta hur huden blir mjuk och len. Vi hjälper varandra att smörja in krämen & får även en go stund tillsammans. Jag älskar att ha den möjligheten, att kunna kombinera jobb med fritid. Det är en frihet i sig!

Här nedan ser ni ansiktskrämen som jag har använt nu i 14 dagar & den har verkligen hjälpt. För mig är det viktigt att huden blir återfuktad, jag avskyr när man blir sådär stel & torr så från mig får den här krämen 5 av 5 solar. Ansiktet känns mjukt, jag har fått behålla brännan från Thailand & den passar perfekt som både dag & natt kräm!

Facial Moisturizer (passar torr och känslig hud):Verkar direkt och ger huden lång, bestående återfuktning. Innehåller antioxidanten vitamin E och mjukgörande glycering. Krämen absorberas snabbt utan att täppa igen porerna och är mjukgörande nog för att vårda torr hud – samtidigt som den är mild nog för att användas även på känslig hud. Kliniskt bevisad att både binda fukt och minska förlust av fukt i huden.


Så har vi kroppskrämen som hela familjen fått ta del av. Den har varit en riktig hit här hemma. Barnen är som små lena bebis rumpor & vi vuxna håller oss också återfuktade. Så Restoraderm body moisturizer får också 5/5 möjliga.

Jag har insett att krämer inte behöver kosta en hel förmögenhet för att vara bra. Dessa produkter är verkligen prisvärda & vi kommer definitivt att fortsätta använda oss av Cetaphil.

Restoraderm Body Moisturizer: den patenterade formulan i Cetaphil Restoraderm body Moisturier kombinerar avancerad ceramid- och filaggrinteknologi för att inte bara återfukta, utan också reparera skadad hud och bidra till att återställa den naturliga hudbarriären. Används dagligen – och alltid efter kontakt med vatten. Kliniskt bevisad att återfukta och lugna mycket torr, kliande och känslig hud. Ger långvarig återfuktning – gör huden mjuk och skön. För bästa resultat använd tillsammans med Restoraderm Body Wash. Kan användas på barn från 6 månader.

Om jag ska välja en av produkterna som jag tycker mer om är det krämen för kroppen för den funkar lika bra till ansiktet. Vi kör den överallt! Sånt gillar vi! Krämerna i sig är väldigt återfuktande (vilket behövs nu på vintern), de är dryga och går in i huden snabbt & håller oss mjuka länge.

Just nu har även Kronans Apotek 25% på hela sortimentet (erbjudandet gäller 14/2 – 13/3). Toppen för kroppen 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *