Separation

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag och inte delat med mig av mitt liv. Jag har helt enkelt inte orkat. Jag visste inte vad som väntade känslomässigt efter ett sånt här tungt och svårt beslut. Jag måste säga att det är värre än vad jag trodde och mycket mer upp och ner gångar! Det brinner i bröstet har verkligen fått sin mening. Ibland är varje andetag svårt, sedan finns det stunder av lycka och sen svänger det igen. Därför har det varit helt omöjligt för mig att sätta mig ner och försöka skriva ner några väl valda ord. Jag har i respekt för A inte heller någon lust el vilja att skriva om varför det tog slut. Det är färskt och det får stanna mellan oss. Jag lovar att komma tillbaka till er med ny kraft men just nu behöver jag tid för att sörja och ta hand om mig själv. Jag jobbar som vanligt även om det känns motigt. Men det är oxå ett sätt för mig att koppla bort alla jobbiga tankar. Jag ska kämpa mig igenom denna ångest och komma starkare ur detta men just nu måste ni ha lite tålamod med mig. Så om jag inte skriver hela tiden så vet ni varför. Tack för alla fina kommentarer på alla mina sociala kanaler. Ni är bäst!

Kärlek Carolina

32 kommentarer

 1. Kram till dig

 2. Full förståelse, självklart egentligen att du ska ta din tid för dig och barnen. Du är stark och kommer tillbaka. Det är bra att du och A är överens i detta. Ta all hjälp du kan från familj och vänner. Styrkekramar Agnetha

 3. Johanna N

  Styrke kramar till dig!

 4. Holland Laura

  Big hug!

 5. Fy, Vad tungt. De flesta uppbrott är ju svåra och man undrar hur man ska ta sig igenom. Men det är bara att ta en dag i sänder. Så sakteliga så kommer styrkan åter. Känn tillit till att allt löser sig till det bästa.

 6. Alla 💕 och kramar till dig!

 7. Lilla jag

  Sänder ljus och kärlek ❤️ Som någon sa- ta en timme i taget, sedan en halvdag och sedan en dag etc. man klarar mer än man tror 💄

 8. 💖

 9. Kraft och styrka till dig! Skit i blogg o socialmedier tills du mår bättre 💕 Samla tillbaka kraften. Den behöver du för dig och dina barn! Änglarna är med dig, det är dom alltid ☺️👼🏻

 10. Kramar till dig ❤️

 11. Stor Kram till dig ❤️
  Strunta i bloggen ett tag och ta hand om dig och barnen, vi läsare finns kvar!

 12. Fina du…….
  Ta den tid du behöver.
  Vi finns kvar här……..❤️

 13. Så mycket värme till dig, stor kram!

 14. Åh förstår precis hur du känner! Trots att det är 20 år sen minns jag smärtan! Det värsta jag varit med om! Men efter mörkret ljusnar det o det viktigaste att komma överens om barnen o att inte prata illa om varandra inför dem!! Kram

 15. Ohh tråkigt! Ta hand om dig och flickorna nu. Vi finns kvar och väntar på dig. Det lovar vi. Kram och massor med styrka och kärlek.

 16. Camilla P

  Massa styrkekramar❤️

 17. Been there, done that… Asjobbigt, men det blir lättare…. Måste säga att det är så härligt att se dina flickor på fotona, de ser såå himla harmoniska och trygga ut i din närhet! Keep up the good work! ❤️

 18. Hej!
  Vill du se en riktig Picasso, kan du ju svänga förbi min pappas hus i Järrestad nästa gång du är i krokarna, fin blyertsteckning. När det gäller dina upp och nedgångar, som ju verkar vara mest drama i någon slags schizofren tappning för ditt kändisskap i mina ögon, vill jag bara säga: Utmana då dig själv på riktigt (som jag gjorde 1995). Ställ dig frågan om du vill leva eller dö. Väljer du att leva vidare så gör då det.
  /Hannah

  1. Allvarligt! Vilken elak kommentar! Undra vad det är för ett sorgligt litet kryp till människa som kan skriva så till någon som är ledsen, skör och mitt i en separation. Nej, kryp tillbaka till grottan du kröp ut ifrån och stanna där!

   1. +1.

   2. Bry er inte om hennes kommentarer, hon har massa vanföreställningar. Hon kallade sig förut för Alexandra telluselle och har stalkat ett flertal olika kändisar och anklagat folk för de mest konstiga saker. Jag skulle säga att hon själv lider av schizofreni.

 19. Hej Carolina! Önskar dig all styrka att ta dig igenom detta och komma ut starkare på andra sidan. Du har skrivit mycket om mörka dagar i din blogg, dessa kanske blir färre nu när du inte har något som stoppar dig från att må bra helt fullt ut. Jag vet inte, men ibland gör relationer som inte är helt hundra att vi svajar mycket i vårt mående. Det blir bättre.

 20. Kolla på Mikael larsens hemsida mkt bra blogg styrke kram den hjälpte mig när jag blev lämnad ef 25 år för en tjej som var 29 o mitt ex 54′

 21. Ah Carolina. Så tråkigt att höra. Men du klarar dig ur detta, du är ta mig tusan en av de mest starkaste och fantastiska personer jag vet om! Och vet du, det kanske kan komma något bra av det…Ta hand om dig och din familj nu. Vi läsare kommer alltid att finnas kvar.

 22. Anna Helander

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤When you feel like youre drowning in life, dont worry; your lifeguard walks on water. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 23. Dear Carolina. It is always darkest just before dawn. Remember that.
  I wish you strength, good health and many butterflies!
  Best from Denmark Christina

 24. Ta din tid och du behöver absolut inte förklara varför, det angår bara er <3 Ta hand om dig!

 25. Styrke kram till dig <3 Ta den tid du behöver, tar tid att läka sånt här.

 26. Förstår att orsaken till separationen är privat men det känns ändå så konstigt att inte få veta. Du sa alltid, ända fram tills nyss att ni två var ett ”hållkäften-par” som backade varandra i allt!! Sedan plötsligt slut. Why God why??
  Hur som helst, önskar er båda lycka till och en framtid där ni kan umgås och samverka kring barnen utan konflikter. ❤️

 27. Fina älskade ängel som du är
  Så full av kreativitet, vackra idéer, kunskap om livet, du som har så mycket kärlek i ditt hjärta

  ALLT KOMMER BLI BRA och dina tjejer kommer att växa upp till två trygga och harmoniska individer med stark vilja och tro på sig själv! Du är en superkvinna och en förebild med ditt öppna, ofiltrerade sätt.
  DU ÄR ALDRIG FÖR MYCKET
  KOM IHÅG DET!!!

  Love Natalie!!!

 28. Du är den snyggaste kvinnan i Sverige!
  Det är A som förlorat dig.. Sörj ett tag, sen är det din tur! 💕 Just nu är det du och barnen som är viktigast! Ta hand om dig💛

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *