SOMMARTIDER

I SAMARBETE MED BUBBLEROOM

Hej mina stjärnor!

Hur mår ni idag? Jag känner mig som prinsessan på ärten!

Idag har jag dansat runt här hemma i tre fantastiska klänningar från Bubbleroom! Linda har sminkat mig & Angelica har fångat det på bild.

Som ni kan se så har Bubbleroom ett stort utbud av klänningar till alla möjliga tillställningar! Jag tycker de passar till allt från bröllop, baler till studenten & alla skolavslutningar. De funkar ju även till själva bruden, eller varför inte tärnorna och alla bröllopsgäster.

Min personliga favorit är den rosa! Vilken tycker ni är snyggast?

OUTFIT NUMMER 1

OUTFIT NUMMER 2

Du hittar den blåa klänningen här.

OUTFIT NUMMER 3

Här hittar du den svarta klänningen.

LOVE C

8 kommentarer

 1. Hej 1 an finast i min smak.

 2. Jag är ju svag för rosa så det blir favoriten 🙂
  Otroligt fina bilder på dig <3 Som alltid 😉

 3. den blå och men även den svarta är du fin i.
  Men allt klär en skönhet

 4. Absolut den svarta!!

 5. Asså alla tre är fantastiska!
  I den rosa liknar du en pudrig ros. I den blå matchar du dina magiska ögon och påminner om en älva. I den svarta är du en filmstjärna redo för röda mattan.
  Hur som helst är du fantastiskt vacker i alla…. kram❤️

 6. Du borde ha anlitat mig som coach för flera år sedan… i varje bild man ser att du poserar, blir det bara ett poserande som sänker dig till att se bara se billigare ut eller t o m tjockare ut än vad du är. Lek framför kameran istället. Hitta en känsla i dig och titta ”genom” kameran på den som är bakom! Kanske är det att du inte kan dansa som gör det stelt?

  1. Jävla idiot! Varför skulle hon anlita en sån elak människa som coach, usch att du inte skäms.

 7. Men nu tror jag att ett elakt troll har hittat hit?! Vad får dig att tro att ngn vill anlita dig som coach med den attityden??? Sedan att kalla Carolina tjock (?) tycker jag är att sjunka till en väldigt låg nivå. Trist.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *