WHERE MY HEART BELONG

Hej finingar! Vi har haft fantastiska dagar på Ibiza. Jag min mamma och barnen. Jag älskar Ibiza, det vet ni redan men jag måste påminna er, påminna mig själv. Kraften från ön är fantastisk, stark och magisk.

Den är så otroligt stark. Så man måste hålla i sig ibland för att inte falla. Ön är både varm och kärleksfull men oxå så kraftfull att du inte kan rymma från dig själv.

Orkar du inte möta dig själv… ditt riktiga jag… då är Ibiza inget för dig.

Jag vill hela tiden framåt och för att utvecklas måste man hela tiden gå till botten med sina känslor. Efter min jobbiga tid blev Ibiza en riktig käftsmäll, mardrömmar varje natt. De första nätterna. Som att universum vill påminna mig om att jag har mycket att bearbeta. Samlat på mig massor med ångest och smärta som måste ut. Och ut kommer allt på Ibiza. Jag mådde riktigt dåligt första dagarna, efter mardrömmar, stormiga nätter och ångest deluxe var jag plötsligt ute på andra sidan. Nu är jag lugnare och mer stabil i sinnet, jag tänker klarare!

Så är det alltid när jag kommer till ön, därför är det ibland jobbigt att komma dit. Men samtidigt den mest läkande platsen på jorden och den som inte vågar möta sig själv kommer inte framåt.

Är det någon av er som känner igen er?

Var möte du dig själv?

Love C

8 kommentarer

 1. Härliga bilder 🙂 Så otroligt häftigt det måste vara att hitta ”sin plats” där livet kommer fram 🙂
  lotte4.blogspot se

 2. Stefani Storm Aspenbrant

  Hej Carolina💖Jag ska till Ibiza i juni och ser så fram mot att få upptäcka denna som det verkar..magiska ö…Jag mötte mig själv när jag tillfrisknade och kom ut på andra sidan från många år av ångest…oro..och ortorexi.Idag är jag i balans harmoni och ser varje dag som en lycklig gåva att få uppleva.Namaste och kram till dig💟

 3. Hej undrade var du tog vägen efter Ystad utställningen när du inte uppdaterade din blogg. Skönt att bara kunna dra iväg med barnen men en stilla undran bara, vem tar hand om hunden??? Må gott i värmen det ser fint ut. Kram Agnetha

 4. Vad glad jag blir när jag ser att du bloggat 🙂 Ibiza verkar vara en magisk plats <3 Förstår att du trivs där, en bra plats att rensa tankar, hitta fokus och börja om på kan jag tänka mig <3 Ta hand om dig fina

 5. Känner inte alls igen mig….har inte själv några sådana problem…du verkar ha det jobbigt med dig själv….hoppas du kommer till ro…💗💗Njut av Ibiza nu

 6. Yogan hjälper mig. Ha det bra!

 7. Vackra. Jag är också på den resan, att möts upp mig själv, när illusionerna faller är det riktigt jävligt emellanåt♥️ Men såååå värt det, att ständigt gå tillbaka in i sig själv & inte fly det är stort♥️ Jag har kommit en bra bit på vägen i många delar, & lär mig mer varje dag som går! Du är inte ensam, vi är fler här ute😍 kram Sandra

 8. Carola Thoren

  Förstår att du ej mått bra eftersom du ej skrivit på bloggen, skönt att det känns bättre, vet precis vad du menar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *