UNIVERSEv

Our souls speak a language that is beyond human understanding. A connection so rare the universe won’t let us part.

TB by. Thzyh h.

Godkväll mina finingar!

Jag tror att jag är tillbaka nu, jag har varit under isen… det har jag…. jag har inte varit mig själv.

Jag har känt mig instängd och tillknäppt. Jag har inte varit ärlig mot mig själv. Jag anklagar inte mig själv för det, för det har varit mycket. Mycket med två små barn, all den tiden och kraften som går åt till att pyssla om. Nu är dem större, nu är det lättare.

Men saken är att Jag inte riktigt följt mitt hjärta tidigare, nu är det dags. Att aldrig mer fatta beslut där inte hjärtat är med till hundra procent. Att aldrig mer låta människor ta mer än dem ger. Att bära ett skydd runt mig där bara dem kommer in som verkligen förtjänar det. Människor med kärlek i sina hjärtan och solig energi. Du kanske känner någon sådan? En varm person som lyfter dig… bara sådana ska få vandra med mig. För nu lyfter jag, jag lyfter tillsammans med alla som vill flyga. Kanske med dig?

Jag känner att det börjar en ny tid nu, en ljus tid. Och den ska jag ta vara på. Jag har planer, oändliga planer…. jag vill växa.. utvecklas, lära mig allt om växter, stenar… och så vill jag måla. Måla av mig alla år av mörker, alla minuter av ångest och smärta. Jag vill måla mig in i ljuset. Imorgon åker jag till Florence, vackra firenze. Jag och mamma har Utställning där, till på fredag. Sen e jag tillbaka i min Ateljé. Redo att börja en ny era! Vi ses i Italy! För ni hänger väl med?

Love C

12 kommentarer

 1. Lena Wistedt Magnusson

  Härliga ärliga Carolina! Ta hand om dig❣️

 2. Fina du <3 Vad skönt att du börjar känna dig bättre. Att lyssna till sitt hjärta borde vara enkelt men är ibland så svårt, kanske för man komplicerar det. Inte lätt att känna sig vilsen. Blir så glad att höra att du är redo för nya tag 😉 Kram och tack för du delar med dig

 3. All lycka till dig <3

 4. Tack för att du delar med dig- exakt samma som jag går igenom. Börjat öppna upp för universum för det goda och för ljuset. Det är underbart, många år av olikheter och noll förståelse både för mig själv men även omgivningen. Nu dags at börja sortera de goda energierna i livet. Märker på barnen hur påverkade de blir i en bra riktning när jag är i harmoni med vad jag själv vill och mår bra av, känner du kanske också igen det? lycka till på din resa framåt. Kramar från Malmö <3

 5. Följer du ditt hjärta o är snäll mot dig själv är jag med dig. Tycker du varit för hård mot dig själv, känns som du tryckt ner dig själv. Sådant är aldrig ok. Fortsätter du att nedvärdera dig, som jag uppfattat att du ibland har gjort, är jag inte med dig. Positiv energi gäller, även till sig själv. Tror på dig!

 6. Tror du ska ha en konstnärstyp nästa gång. Vore kul om du även började göra glaskonst och en egen butik i storstan.

 7. Min man är en sådan person. En som lyfter en. Och andra som är runt omkring honom. Man får kraft av honom på något konstigt vis.
  Skönt att du hittat tillbaka och fattat förnuftiga beslut. Kändes som ditt ex alltid skulle komma i första hand i ert förhållande. Mycket vad han skulle göra och hans fritidsintresse skulle komma i första hand och ni i andra hand. Du verkade vara mycket själv med barnen redan innan fast ni levde i tvåsamhet.

 8. Hej fina vackra Carolina!! Härligt att höra att du börjar tänka så hoppas det fungerar för dig, det är inte alltid det lättaste det vet jag. men vi är med dig och håller tummarna på att det ska vara bara bättre och bättre i framtiden….ha det bra nu…Kram Elvira:))

 9. ÄNTLIGEN, har väntat på denna separation, men vem är inte den mor som kämpar för att hålla familjen intakt, man vill ju och önskar, men att vara ensam i tvåsamhet är värre känsla än ensamhet där man råder över sig själv.
  Lyckan finns ju för dig på alla vis och välj din nästa med ett hjärta som har konstnärssjäl likt dig själv. Kramar till dig och dina underbara småtjejer.

 10. Absolut 🙂

 11. Sa vacker <3

 12. vart är den vackra kappan från???
  kram o tack!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *