SOMETHING BORROWED

I SAMARBETE MED SOMETHING BORROWED

Hej finisar!

Precis hemkommen från sagolika Florens, där jag & mamma har ställt ut vår konst. Det har varit 4 fantastiska dagar! Mer om det i nästa inlägg…

Nu tänkte jag förmedla en ny tjänst på nätet där du kan hyra kläder, kan det bli mer miljövänligt? Så mycket kläder vi konsumerar, använder en gång & bara låter ligga i garderoben. Jag tycker den här tjänsten är toppen! Jag är verkligen den typen som tröttnar på ett plagg efter en gång & genom att hyra kläder för en kväll känns det bättre att bara lämna tillbaka de igen efter användning istället för att de bara ligger där hemma. Skönt för samvetet till en mer miljövänlig planet! För visst är vi alla rädda om vår jord?

Lite om deras koncept:

Something Borrowed erbjuder en unik kläduthyrningstjänst där du som kund kan konsumera kläder på ett mer hållbart sätt och ständigt förnya din garderob. Istället för att köpa nya kläder kan du hyra kläder som du vill ha. Skräddarsy ditt abonnemang eller hyra enstaka plagg efter ditt behov!

Just nu får ni även 100 kr i välkomstrabatt om ni uppger: Gynning

Här har jag även länkat till kläderna jag har hyrt

vit blus / rosa klänning / grönt set byxatop

Önskar er alla en mysig helg!
Love C

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *