FLORENS

Mina finingar!

Jag har jobbat sååå mycket sista tiden, sååå mycket så jag inte hinner med att uppdatera här stup i kvarten. Men tack vare er mina fantastiska följare så är ni alltid kvar. Tack för det, ni har varit med mig igenom graviditeter, lycklig kärlek och separation allt som livet har att erbjuda.

Det är så fint att vi kan mötas här ibland.

Mycket kommer framöver men mitt stora fokus just nu ligger på konsten.

I Florence ställde jag ut med mamma, en underbar lokal som ni ser!

Förra året var målet att flytta konsten utanför Sverige nu har jag gjort både Tokyo och Florence på mindre än 6 månader. Nu är jag peppad på att göra nya målningar!

Love C

4 kommentarer

  1. Grattis till nya utställningar och (ganska) snygga outfits! Men, jag behöver inte ha någon hitskickad japansk kvinna som färgat håret som du, lägger sig i fel säng och planterar gosedjurskanin inlöpt på Centralen där jag bor. Inte heller någon jodphurs sko på en papperskorg som terrorister brukar använda. Kan du hitta någon att stalka nu vore det bra!

  2. * hit där jag bor
    * jodhpurs
    menade jag

  3. Wow vilka outfits! Själv hatar jag uppmärksamhet så klär mig oftast väldigt anonymt=tråkigt.

  4. Vad fina kläder du har. Dom röda var så snygga kram.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *