SUNDAY FUNDAY

Hej mina finingar! Det är ju Lördag idag och jag njuter av solen i trädgården och planerar vad jag ska göra för mysiga saker, kanske en liten pool ett attefalls hus där jag kan måla och mysiga platser där man bara kan hänga med älskade vänner. Dessa bilder tog jag för några helger sedan när vi köpte lilla Zazu som han hette hos uppfödaren och Ziggy som han heter nu! Min kompis Angelica var med oss och vi åkte till Zetas trädgård och myste bland deras underbara blommor och café! Idag stannar jag ute hela dagen! Äntligen kom solen!

Love C

1 kommentar

  1. En helt underbar liten hund ni skaffat. Vi skaffade en liten Jack Russell terrier för 2 år sen och den ger så mycket glädje o kärlek❤️
    Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *