Vårdag

Vilken dag… solen gassade in igenom fönstret så starkt så jag vaknade tidigt. Och det var fantastiskt skönt. Sedan gick jag ut och kände värmen mot min kind. Tänk vilken lycka. Våren är här. Livet blir så mycket härligare med sol och värme. Jag har gjort en liten grupp mitt ute i trädgården och där började jag min dag.

Jag älskar att min trädgård är så naturlig och att jag inte har några hus framför. Det är otroligt befriande.

Plockade några grenar från mitt Magnolia träd och det blev oerhört vackert.

Jag njuter så mycket av värmen. Jag har mått väldigt dåligt sedan separationen. Det var som jag beskrivit innan svårare än vad jag trodde, jag var säker på att jag bearbetat allt men det hade jag inte.

Men för någon dag sedan fick jag bara den där lugna känslan i kroppen, allt kommer bli bra Carolina. Du klara allt, du är en krigare. Känslan kom till mig så stark där jag stod i solen och nu vet jag. Jag kommer landa mjukt. Idag flög det massvis med fjärilar i trädgården, Alicia hittade flera nyckelpigor. Rådjuren sover utanför min dörr. Jag är omringad av styrka från naturen, den viktiga styrkan. Sedan är jag omringad av massvis med starka kvinnor. En vis kvinna sa till mig-

Använd kraften som kommer från alla kvinnor just nu, vågen . Låt den lyfta dig och hjälpa dig framåt.

Jag använde den kraften.

Tack alla starka kvinnor som varje dag står upp för er själva. Ni lyfter mig.

Love C

3 kommentarer

  1. Vilken plats du har där 🙂 Så härligt att kunna vara ute hela dagarna i trädgården och pyssla. Det blir ett lugn. En dag i taget fina du så hittar du tillbaka till dig själv och din väg <3

  2. Så fint du bor! Balsam för själen!

  3. Du är stark- ljuset i vår värld ljust nu är starkt av alla kvinnor som står upp tillsammans….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *