IN MY OUTDOOR KITCHEN

Underbar dag, vi plåtade hela dagen i det vackra vädret och när eftermiddagen kom började vi förbereda Adeles kalas! Det blev magiskt med ballonger god mat med tårtor i lass. Sen satt vi där i trädgården och tittade ut över sjön och njöt av den fina försommarkvällen!

Nu är det en ny dag.

LOVE C

3 kommentarer

  1. Vacker <3 Verkligen älskar den söta toppen du har på dig. Så snygg mot en brun solkysst hud 🙂

  2. Vad plåtade du till? I alla fall, jag skrev ju innan att jag faktiskt lärt mig gå catwalk, så appropå de som inte tror på det, kan du få se en liten video snutt på min Facebook profil. Min tes är att om man rör sig på riktigt framför kameran blir det inte så stelt poserande. Dessa här var fina!

  3. Hej
    Var kommer örhängena ifrån ,som du har på dig på bilden?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *