MITT ÄLSKADE IBIZA

MOR & DOTTER KAMPANJ MED ELLOS

// Beach väska // Hatt //

// Beach klänning //


// Tjejernas baddräkter//


// Tjejernas klänningar //


// Linne // Strand handduk  //


// Klänning //


// Barnens rosa klänningar //


// Beach klänning //

Hej mina stjärnor!

Jag bara måste visa er mer från kampanjen med Ellos!

Hur gulligt är det inte att kunna matcha sina kläder med barnen? Jag älskar det! De vita bohemiska klänningarna på mig & Alicia är helt fantastiska.Tänk att jag fick två flickor, två underbara flickor. Som jag nu får inspirera och lära. De är redan väldigt intresserade av att måla, nu fick de även testa på att vara modeller för en dag. De älskade verkligen alla kläder de fick pröva!

Här kommer en film på oss som filmades under fotograferingen:

Jag känner mig så tacksam över livet. Nyper mig i armen! Tänk att jag får springa barfota med mina tjejer bland blommor & gräs på Ibiza på arbetstid. Det handlar om att följa sitt hjärta & aldrig ge upp sina drömmar.

Love C

2 kommentarer

  1. Det ser riktigt härligt ut 🙂 Kläderna är jättefina.
    lotte4.blogspot se

  2. Så fina bilder! Tack vare dig åkte jag och min man till Ibiza, du rekommenderade norra Ibiza och vi bokade på Ca Na Xica :). Fantastisk ö! Tack för en fin blogg.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *