MY MQ STYLE

I SAMARBETE MED MQ

hatt HÄR / trench coat HÄR / blus HÄR / byxa HÄR

Hej finisar!

Här sitter jag  & har det gött på mitt favorit kafé inne i stan, det känns för en stund som jag är tillbaka i mitt älskade Italien, som jag faktiskt ska till om några veckor. Vi åker dit varje sommar jag, barnen & mamma. Det har vi gjort så länge jag kan minnas! Sedan jag var barn…

På tal om min festliga outfit, hur snyggt är det inte med ränder? Så trendigt & fräscht tillsammans med en trench coat & hatt. Jag skulle bära det här settet på ett härligt sommar mingel om jag fick bestämma med höga klackar! Så snyggt! Hatt har jag vid de flesta tillfällen, JAG ÄLSKAR HATTAR! I alla dess former.

Nu ska jag vidare, vi hörs snart igen!

Önskar er en fantastisk helg i detta härliga sommarsverige!

LOVE C

Advertisement

2 kommentarer

  1. En fråga, vad har du för nagellack? Färgen är perfekt nu på sommaren.

  2. What’s your favourite cafe? I’m going to Stockholm in a few weeks and have no idea where to go for a good lunch? Thanks for a great and honest blog.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *