EXPLORIA

I SAMARBETE MED EXPLORIA

Hej finingar!

Låt oss ta några minuter till det här inlägget!

Jag, barnen & våra vänner var på Exploria center lekland tidigare i veckan. Det sjukaste var att det låg precis vid färjan i slagsta som vi tar från Ekerö. Alltså ligger Europas största nöjes center 10 min ifrån oss? Vi hade inte en aning. Vi blev helt till oss när vi kom dit!!!

När man kommer in ligger PINCHOS restaurangen, jag blev överlycklig! Det är ju en riktig cirkus & man beställer maten från mobilen, såååå sjukt kul. Inte nog med det var det DJ & uteservering i sanden med solstolar, hur nice? För oss vuxna men även för barnen som kan springa runt & leka samtidigt? Exploria har nämligen tagit fram ett armband som du kan koppla till telefonen så du ser EXAKT vart barnen befinner sig.

Inuti leklandet ligger det även en western restaurang som var riktigt ball, där de har uppträdanden, cowboys som serverar & riktigt god mat!

Ni får gå in på hemsidan & kika på alla aktiviteter, det tar aldrig slut. De har för både vuxna & barn.

Till min förvåning så anordnar de även fester, barnkalas & alla möjliga tillställningar. Tänk att i samma veva fyller min stora tjej 6 år, gissa vart hennes kalas kommer hållas? Det var ingen tvekan, klart det blir här! Lyx för oss föräldrar att slippa allt runt omkring, de löser allt! & kalas rummen är i 3D hur ballt? De får även plocka sitt eget godis & blanda sin egen glass. Det är som på film för de små liven!

Även för mig som mamma var det som att komma in i en helt ny värld! 10 minuter ifrån vårt hem!!! Det råder inga tvivel vart vi kommer hänga gråmulna dagar & hela vintern framöver! Haha!

Det var dagens tips till er som ni verkligen inte vill missa!

Love C

3 kommentarer

  1. Tack! Jag önskar verkligen att jag hade egna barn och familj och inte minst ett eget liv utan att Malin Berghagen hela tiden följer efter som en elak igel och bara tar. Då skulle jag också åka till Exploria! 🙂

  2. Carolina. This is superboring. Only ads on your blog now. Zzzzz….

  3. Super bra intervju i programmet ; Svergie!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *