SLÄPP FÖTTERNA FRIA

Hej finisar!

Hoppas ni mår bra!

Kom ju tillbaka från France häromdagen & där var det riktigt dåligt väder så jag var tvungen att stoppa in mina goa fötter.

Men väl hemma i Sverige är vädret heeeelt underbart igen! & vem vill inte ha fina fötter i sommarsverige?

Som jag har berättat använder jag Footners uppdaterade fotvårdsserie nu under sommaren. Bland annat har jag piggat upp fötterna med Exfoliating Socks. De innehåller syror som mjukar upp och tar bort död hud.

Ovan ser ni resultatet efter 60-minutersbehandlingen jag gjorde för några veckor sedan.

Det var en skräckblandad förtjusning! Huden fullkomligt ramlade av! Jag snabbade på processen genom ett varmt fotbad när flagorna trillade av ”som värst”. Blev verkligen babylena fötter.

Nu efter så smörjer jag in fötterna med återfuktande och revitaliserande Footner Revitalising Sorbet – en fotkräm som ger fötterna en riktig vitaminboost. Krämen tas snabbt upp av huden så man slipper halka runt på altanen. Fräsch och härlig doft dessutom. Footner säljs på apotek.

Underbart!

För er har jag fixat en rabattkod (25%) som är giltig tom 25/6. Kod: CAROLINA25 på Apotek Hjärtat 

HÄR kommer ni direkt till hemsidan

Nu ska jag fortsätta gosa, jag & barnen är hos angelica & bara myser.

Love C

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *