Kväll med team Gynning

Idag har vi haft en skön sommar avslutning med team Gynning här i Sundsvall. Världens bästa team som alltid tänker på företagets bästa. Det är helt fantastiskt att jag har så många fina människor runt mig. Vill man skapa magi gäller det att göra det med människor som är vackra själar. Som drivs av kärlek. När all den kraften kommer samman kan det bara bli magi! Team Gynning in i framtiden.

Min VD Camilla Falgen och jag på sista bilden , jag har henne att tacka för så mycket. Hon ger mig massor av energi och driver företaget framåt, varsamt och säkert. We are a winning team.

Nu måste jag släcka lampan mitt flyg går 06.35 oh my god!

Love C

1 kommentar

  1. Hejja er 🙂 Tänk att få vara en del i team Gynning <3 Hoppas du känner dig lite bättre nu fina du <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *