Peace

Hur jag mår? Det funderar jag över varje dag. Mår jag bra, är jag nere, i balans eller hur är det?

Sedan jag skrev sist har jag helt plötsligt hittat någon slags balans. Någon slags acceptans över att läget är som det är. Finns inget att göra. Surrender, kanske världens bästa ord.

Och saker och ting kommer ju bara kunna bli bättre, lyckligare. Jag åker inte ner i de där dipparna längre. Men så vet jag exakt hur det är.

Imorgon kan jag åka ner i den svarta hålan med huvudet före. Då kommer andra ord flyga här inne på bloggen.

Men idag är det bara bra, då har jag ändå haft världens jävligaste natt. Jag måste berätta. Båda mina flickor har krupp, eller har haft krupp. För bara någon vecka sedan städade jag i badrummet och hittade massa astma medecin och jag kände att det var otroligt skönt att de inte haft det på länge. Säkert minst ett år, jag bestämde mig för att slänga all medecin. Så pang inatt vaknade Adele med den värsta kruppen på flera år.

Jag var på väg till Sundsvall för sommarfest med mina kära medarbetare. Så det var panik!!! Ingen medecin och hon var vettskrämd, för att lugna henne sa jag att äppeljuicen jag gav henne var magisk och skulle göra henne bättre och plötsligt andades hon lugnare. Tänk vad mammor kan luras ibland men i paniksituationer måste man ta till alla medel. Hon somnade tillslut om, och sov länge. Jag bokade om mitt flyg till ett senare plan. Och nu är jag på väg.

Men även trotts detta lilla drama, väldigt dålig sömn och stress så känner jag ändå mig i balans. Det är helt sjukt egentligen när man tänker efter. Efter allt jag gått igenom. Men tack universum för att jag fick några dagar med fred i hjärtat. Det behövde jag. Imorgon är en ny dag, men idag njuter jag av min tillfälliga balans.

Kärlek C

4 kommentarer

  1. Visst är det konstigt att så fort man ”tänker” något så händer det!? Tur att det hjälpte med din mirakeldryck ,-))
    StyrkeKRAM till dig!

  2. All styrka och kraft till dig Carolina! Du är en förebild och har alltid varit. Världens vackraste människa! Ta din tid och tillåt dig att ha sorg och må dåligt. Du kommer gå stark ur detta. Kram från en som följt dig sedan första dagen i bb 🙂

  3. I love you, sweet magic funny powerful soul! 💜

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *