TANTRA GYNNING

Hej finingar!

Nu när jag är singel känner jag att jag vill utvecklas ännu mer jag vill ta del av ALLT som livet har att ge. Så igår bestämde jag mig för att gå på en tantra kurs.

När jag var gravid med Adele fick jag ett jätteintresse för tantra och läste alla böcker jag kom över. Jag gick till en del tantra lärare för lite privata sessions. Men sen har det varit ett tag jag inte haft tid, nu när jag vissa kvällar inte har barnen är det perfekt att dyka in i Tantrans värld.

Jag känner att jag är den där powerkvinnan med massor av kraft, både sexuell och urskogskraft redan. Men jag gillar tanken på att bli ännu med duktig på att fylla på mina krafter. Jag var på kursen igår med 20 andra tjejer vi var i Gamla stan i en lägenhet.

Det var en lärare från Australien och en från Sverige Maxim. Ni hittar henne här.

Vi fick dela historier med varandra både sexuella men oxå utvecklande historier om att hitta kraften inom sig. Vackert att dela samtal med en främmande kvinna.

Efter det fick vi massor av inspiration och lärdom om vad tantra är. Det var väldigt spännande saker, mycket kände jag igen. Men en grej som var ny för mig var jade ägg, små ägg av sten som man ska föra upp i sin vagina. För att få den tightare och kunna känna mer njutning. De lade ut massor av ägg på ett bord och de som kändes som man drogs till skulle man välja. Jag hittade två ägg som kändes som mina. Idag prövade jag och kände ingenting men jag vet att jag måste ha tålamod. Det är bara det att jag har väldigt dåligt sådant!!!

Nu ska jag lägga mig Midsommar imorgon och tjejerna ska göra kransar.

Kärlek till er alla ❤️

Love C

7 kommentarer

  1. Alltså, det enda sättet att faktiskt få tightare vagina är att göra en försnävningsoperation. Det har jag gjort hos Dr. Rika Hammarström på Akademikliniken i Stockholm. Fött 2 stora barn. Hon sa att jag var 18 år igen efter operation.

  2. Hej
    var kommer den vita fina långa klänningen du har på dig o även den blå som du har utanpå? tacksam för svar kram

  3. Hej igen skrivit till dig innan och undrat var den vita klänningen kommer ifrån och kimmonon du har på. Sen den andra vita klänningen du har på bilderna på Instagram helvit med spets.. Var kan jag hitta dom? Mvh Anna

    1. Hej de kommer från Cornelia sun💕💕💕💕🙏🏻

  4. Tack för att du svarade, men dom hittade jag. Men söker dom vita klänningarna. Den som du har under o den andra vita på Instagram. Båda vita o långa Tack snälla för svar kram

  5. Jag letar efter den vita klänningen. Var kan jag hitta den?

  6. jag letar överallt , men hittar den inte den vita du har under den blå kimonon och den vita fina där du har midsommar kransen, snälla hjälp mig hitta dom tack

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *