In Italy

Jag är med barnen denna veckan i Italy och hälsar på mamma som är här och jobbar, vi har det underbart! ❤️ vi har hittat en fantastisk strandklubb som är otroligt fräch och där det finns pool! Det älskar tjejerna.

Vi kom ner i Lördags, ska njuta av stranden och byn. Jag älskar att vara här, vi har varit här sedan vi var små!

Desto äldre jag blir desto viktigare blir det för mig med traditioner. Att vi ses här varje år hela familjen är ett måste något som blivit invävt i våra liv. Vi njuter av maten och varandra vi har yviga diskussioner på torget med främlingar och barnen får vara våra artister. De älskar att vara på torget och ser det som en stor scen.

Viktigt att barn får stå i centrum precis som jag dansade runt för spännande konstnärer när jag var barn. Livet.

Om ni vill åka till en magisk plats på jorden då ska ni åka till Pietra Santa, en timme från Florence ❤️

Love Carolina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *