Light as a feathervvvvv

Att se en fjäder innebär att det kommer kraft ifrån dina änglar. Vi har alla änglar vid vår sida som skyddar oss från det onda och som guidar oss igenom livet. En silvrig fjäder betyder att släppa det gamla och det som inte längre tjänar det gudomliga som bor inom dig. Vi är alla fria att leva våra liv på det sätt som känns bäst för oss.

Hej fina följare!

Jag har landat lite efter Italien, reflekterat. Jag borde inte känna mig värdelös. Men visst har vi alla det i oss.

Hatet mot oss själva, samtidigt som allt går bra kan det vara tufft ibland att få ihop det i huvudet.

Jag gör massvis med saker för att känna mig stark och bra.

Jag umgås mycket med mina barn, jag tränar hårt, jag rider. Jag försöker äta bra men det går oftast åt pipan för jag älskar choklad.

Jag dricker ingefära te med citron och honung varje kväll. Har fått för mig att det hjälper.

Vad gör ni för att må bra, när ni är stressade eller känner er nere?

Massor med Kärlek C

15 kommentarer

 1. Hej!
  När jag känner mig lite stingslig eller börjar bli irriterad, gör jag gärna yoga. Jag gör qigong för att refresha mig själv, dricker samma te som du fast på morgonen, extra B6 vitaminer, vilar och kramar min gosekanin. Frigör utrymme med att göra listor. Och dansar för att bli glad och peppad.
  Trevlig sommar!

 2. Ciao Carolina
  Jag brukar tänka så här när jag känner mig värdelös och nere, det finns dem som har det sämre och värre än mig, fast ibland känns det som om jag vore den ensammaste i hela världen som känner sig värdelös och mår dåligt, det är inte fult att tycka synd om sig själv, fast man ska nog inte vältra sig själv i för mycket självömkan jämt heller, det är ju inte bra. Alla har vi bra och dåliga dagar, och ingen vet vad som händer exakt imorron, och tur är väl det, livet är fullt av överaskningar

  Puzz Puzz♥♥XXXXX

  Hälsningar Kallima

 3. Jag ser till, precis som du att göra sådant jag mår bra av och tycker om 🙂 Tid för reflektion och återhämtning är också viktigt <3 Kosten mår jag bäst av att hålla strikt men är ju en livsnjutare och det är helt okej, så choklad har jag svårt att vara utan 😉 Du har så otroligt fina tjejer Carolina, hos barnen får man verkligen mer energi, det bästa man har <3

 4. Att känna sig värdelös är såklart en fel uppfattning av sanningen. Vi är alla ett, vi är jämlika, inom oss bor något större än det mänskliga egot som förstör vår mentala hälsa och relationer till andra. Jag brukar meditera, kanske bara några minuter, för att hitta mitt inre lugn och enigheten som förenar oss alla. Det bor där inom mig, där finns bara kärlek. Det finns många inspiratörer, tex Wayne Dyer är jättebra om man vill ha mer kunskap om något så flummigt som det jag nu skriver 🙂 kram

  1. Linda Tenshi

   Hej Isa! Jag förstår precis vad du snackar om och jag delar samma uppfattning som dig till 100%. Vårat ego ställer till med mycket och ja, vi är alla ett. Kul att se nån som har fattat hela galoppen. 🙂

   Kram, Linda. <3 <3 <3 Sorry, tröck på fel svara-knapp då jag skulle svara, men nu blev det rätt :-))

 5. För mig hjälper det att:

  1. Hela livet kommer vara en berg- och dalbana, inser man inte det, blir man besviken/klandrar sig själv osv
  2. När man är nere i en svacka tänker jag ”jaha då är det en sån här period” med vetskapen att det alltid (för det gör det) vänder. Gör att man inte behöver lägga en värdering i sitt ”deppiga jag”, bara acceptera och invänta tills det vänder. För att åter känna sig som en Superwomen!
  3. Efter Superwomen-fasen, kommer det vända och vara dipp igen, men sen vänder det Igen! Som en menscykel!
  (4.) I ”depp-perioden” ser jag extramycket till att undvika energitjuvar och lägga energi på mig själv, vad jag gillar och det som ger mig energi.

  Lycka till 🙂

  1. Linda Tenshi

   Hej Isa! Jag förstår precis vad du snackar om och jag delar samma uppfattning som dig till 100%. Vårat ego ställer till med mycket och ja, vi är alla ett. Kul att se nån som har fattat hela galoppen. 🙂

   Kram, Linda. <3 <3 <3

 6. Linda Tenshi

  Hej fina du! Jag är stressad och nere nu och det beror på att jag inte tagit hand om mig själv så binjurarna och köldkörtlarna är trötta och skadade. Det jag då gör är att käka binjureextrakt plus multivitamin och försöker bara meditera och vara i nuet för att lugna ner kroppen. Det som händer när binjurarna inte mår bra, är att binjurarna producerar för mycket adrenalin och har svårt att reglera hormonerna som den ska. Symtom kan vara att man blir trött och deppig, men framför allt att man får problem med ångest hit å dit. En del påstår att ångest helt har att göra med hur bra binjurarna funkar. Det som gör att binjurar inte mår bra kan vara inre och yttre stress, näringsfattig mat, dricker kaffe eller alkohol eller att man äter mycket socker t.e.x. Märker just nu att jag kan inte äta socker alls för jag känner mig direkt mer stressad i kroppen.

  Kram, Linda.

  1. vad intressant! ska läsa mer om detta 🙂

   1. Linda Tenshi

    Ja gör det, Isa. 🙂 Absolut värt att kolla upp om man lider ofta av ångest och t.e.x. har svårt att sova och känner sig allmänt nere. Kroppen klarar absolut av att stressa nån gång eller äta godis nån gång, bara det inte blir för ofta liksom. All slags stimuli (kaffe, socker och alkohol som påverkar binjurar och hela hormonsystemet) och speciellt långvarig stress, kan verkligen köra binjurarna i botten och då mår man inte bra alls. Kroppen säger liksom att nu får du [email protected]?)/&¤%# ta hand om din kropp och psyke. :-)) Kram på dig Isa och hoppas detta hjälper dig på nåt sätt. <3

 7. Jag har en sjukdom som försämrar mig vid just stress och oro och därför ska jag börja med meditation. Det ska bli väldigt intressant och se hur jag upplever det och bara få nollställa inre och yttre stress, sinne och underliggande oro. Har hört så mkt om det från alla som utövar det att det hjälper men aldrig tagit till att det kanske är även nyckeln för mig! Så nu ska jag prova Insight Timer och ta lektioner av ” Davidj” Kanske du kan prova du med! Efter choklad och the :)) Kram Liz

  1. Jag ska testa ett tag utan kaffe och socker! Tack Linda för tips, sånt jag vet men ändå fortsätter med… 😉 Alkohol har jag helt slutat med (fantastiskt!).

   1. Linda Tenshi

    Ja men gör det, Isa. Kaffe och socker varje dag är riktigt dåligt…ångest och att man känner sig nere, kommer förr eller senare ”som ett brev på posten”. Kaffe och socker fick verkligen bägaren att rinna över för mig å lägg till långvarig stress på det, så slutade det med trötta binjurar som inte kan fungera som de ska. Hehe, jag har aldrig ens börjat med alkohol, så har inte varit ett problem ever. Lycka till, Isa! 🙂

 8. Att känna sig värdelös är väldigt jobbigt! Jag har brottats mycket med det själv då jag varit deprimerad. Min psykolog sa då att mina tankar är just bara tankar och ingen verklighet. Detta har hjälpt mig väldigt mycket. Tankar är bara tankar glöm inte det.

 9. Joggar tills svetten rinner efter ansiktet.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *