Pappa vecka

Vet ni… jag har ALDRIG varit ifrån mina flickor en vecka. Detta är den första..

Jag är nere i Falsterbo för hästtävlingar och jag njuter verkligen av alla fantastiska hästar och ryttare. Det är så inspirerande.

Men tiden, den känns så långsam. Även fast jag vet att tjejerna har det toppen med sin pappa gnager det i mig och jag vill bara att tiden ska gå snabbt så jag får gosa med dem. Mina prinsessor.

Jag har bokat in en del kvällsaktiviteter men när kvällarna närmar sig vill jag bara vara själv med en bra bok och mitt te, ingefära citron. Och Ziggy förstås. ( min älskade vovve)

Herregud, jag har blivit en tant eller så är jag inte klar med min sorg efter separationen … vad det än är så är det skönt / tråkigt på något sätt. Skönt att få vila tråkigt att jag inte orkar gå ut och träffa människor.

Antar att det kommer sen. Imorgon kväll ska jag ta mig ut hur jag än känner mig. Så får vi se vart kvällen hamnar men ikväll njuter jag av mamma mys( åkte hem till mamma för att äta middag) och bara bra bok och te. Verkligen få rå om mig själv och min själ. Just nu känner jag mer ”min tid kommer” än ”my time is now”

Kanske bra ibland att bara stanna upp.

Love C

Tittar på dessa bilder av mina tjejer så fina💕och längtar ihjäl mig. På Söndag kommer dem tillbaka 💕

3 kommentarer

  1. Förstår att du saknar barnen. Jag tyckte åxå det var jobbigt den första tiden. Det blev lättare med tiden. Men det kändes ändå aldrig riktigt bra. Njut nu så länge du är i Falsterbo!
    Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.com/2018/07/vad-hande-med-synen-pa-skonhet-fan.html?m=1

  2. Jag tror din kropp försöker säga till dig att varva ner, vila, bearbeta och ta hand om dig <3 Låt tiden göra sitt och lita på att universum håller dig om ryggen.

  3. Är också separerad sedan en tid.Har barnen varannan vecka.Jag kommer aldrig att vänja mig att vara ifrån mina älskade barn.Ta hand om dig och njut av din tid utan barnen det är du värd.Styrke kramar till dig 💕

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *