Vila

Hej finingar! Vill först tacka för alla kommentarer. Det är så himla sjukt att ni finns där ute och peppar och inspirerar mig. Jag tillåter mig aldrig att vila, sedan jag fick barnen för 6 år sedan så har jag inte vilat. Det är därför jag är så himla trött. Det är därför jag vill mysa istället för att gå ut.

Jag har så svårt att acceptera det med mig själv bara. Att jag ibland faktiskt bara vill vara ifred. Inte träffa någon.

Igår var jag hemma hos min kompis Tobbe Larsson på hans gård. Det är fantastiskt där.

Med hästarna och otroligt vackert överallt. Vi hamnar alltid i djupa diskussioner och han är på riktigt. Ni vet hur viktigt det faktiskt är att omge sig med människor som är på riktigt och inte dem som vill ha något av dig. Man måste ge och ta. Det är viktigt i vänskap. Och i alla relationer. Sedan avslutade jag dagen med middag med mamma, hon omfamnar mig när jag har ångest precis som när jag var liten. Det är så mysigt. Den visaste kvinnan jag känner. Min mamma❤️

Mamma och Ziggy ❤️

4 kommentarer

  1. Carolina.. Din mamma ser otroligt varm ut! Hon verkar vara en helt underbar människa. Som du säger så finns det få äkta människor. Det gäller att sålla bland människor man har nära själen och bara ha de med fin energi som ger dig kraft. Du är fantastisk, hela du! Kram Anna

  2. Någon annan som plötsligt inte kan se några bilder här på bloggen? Har varit så i några veckor och det är endast på denna blogg det händer för mig, så nåt måste va knas..!

  3. Din mamma verkar vara fantastisk! Du är sådan också! Handlat av din mamma några gånger i Ystad saltsjöbad och där visade hon alltid en varm och genuin sida, dessutom är hon så vacker! Önskar dig en fortsatt härlig sommar!

  4. Se till att vila, kvinna!!! Samla så mycket energi du kan bland hästar, havet och vänner! Du behöver den energin när du sen åter träffar dina fina töser!
    Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.com/2018/07/sa-javla-nojd.html?m=1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *