Kära följare

Ikväll flyger dem hem igen, mina älskade barn. Jag känner mig halv utan dem. Försöker kämpa men hela tiden med klumpen i magen, saknaden. Det är tur, tur att jag kan omge mig med väldigt fina människor.

Min ridtränare Helena Persson som jag delat hus med hela veckan i Falsterbo . Hennes vänner som äger gården Arphus.

Min fina väninna Adele Treschow, som jag både hunnit dricka vin med, yogat med och tittat på solnedgång med.

Min fina vän Tobbe Larsson som lärt mig frihetsdressyr på Falsterbo Horseshow. Och hans underbara häst Nicke som fyllde 20 år.

Min älskade mamma som jag har kunnat åka hem till och gosat med när saknade efter barnen varit som värst.

Vilken vecka. Nu flyger jag hem för att hämta mina älskade döttrar. För att kunna njuta av massor med sommardagar tillsammans. Vi ska rida, gå på stranden, bada i mormors pool åka på Tivoli i Köpenhamn och bara njuta av varandra. Vilken lyx, räknar timmar, minuter, sekunder.

Love C

2 kommentarer

  1. Förstår du saknar dina tjejer <3 Men vilken tur som du säger att du har så fantastiska människor runt om dig som gör livet lite lättare när det känns tungt 🙂 Vad vore man utan dom. Hoppas du snart är med dina tjejer igen och får njuta av sommaren och lediga dagar i ditt underbara hippie hus. Bor du där nu efter separationen? Behöver såklart inte svara, nyfiken bara. Ha en jättefin dag <3

  2. Hej
    Vad är det för fin rosa dress klänning du har?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *