SUMMER VIBES

I SAMARBETE MED FOOTNER

God morgon raringar!

Hur mår ni? Hoppas ni har det mysigt ute i sommar Sverige!

Jag har varit nere i Falsterbo med min hästtränare & vän, det har varit fantastiskt. Jag har delat med mig mycket av de dagarna på instagram för er som följer mig där! 🙂

Ni vet ju att jag under en längre tid använd mig att footners nya fotvårdsserie. Nu är jag inne på min tredje månad & är så förvånansvärt nöjd över resultatet.

Så här mitt i sommaren brukar mina fötter bli ganska trötta och svullna. Även om semesterschemat är späckat med två barn, Ziggy och en massa roliga projekt så glömmer jag inte bort att ge fötterna lite kärlek. Nu har jag provat Footner Cooling Massager som utlovar omedelbar lindring för trötta, brännande och tunga fötter. En perfekt räddare i nöden att ha i väskan under varma sommardagar.

Den innehåller ämnen som minskar svullnad och förbättrar cirkulationen. Dessutom kyler massagegrejen ner de sommartrötta fötterna och mjukgör och återfuktar dem. Jag gillar den skarpt och känner ”sole relief” som det står på förpackningen.

Min vän Angelica som är gravid har haft det väldigt jobbigt med svullna fötter nu under sommaren, så jag lånade ut min cooling massager till henne och den hjälpte verkligen! Det är så kul med produkter som faktiskt fungerar!

Direkt länk till produkten HÄR

Nu ska jag & barnen vara nere hos familjen i Skåne en vecka, det ska bli så himla mysigt att rå om varandra!

Önskar er en härlig dag i solen!

Love C

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *