Finally

Igår ringde barnens pappa och sa att deras flyg var försenat. Sååå jobbigt, kunde inte sova förrän jag visste att de var säkert hemma. Mina prinsessor.

(Mitt lilla busfrö)

Så klockan 11.00 fick jag ett sms om att de vaknat. Har nog aldrig snabbat mig så mycket till något. Väl hos A kastade tjejerna sig i min famn och ville inte släppa taget. Bästa känslan. Så har vi suttit ihop idag, vi tre ❤️❤️❤️

Vi har matat hästar, simmat, gympat, legat på filten och gosat och pratat om vad vi ska köpa till deras häst som vi någon gång ska köpa.

Jag hade ångest imorse,inatt min kropp hade ställt in sig på när de skulle komma, när det blev lite senare blev jag helt ur balans. Kände att jag inte kunde vänta en sekund till. Men nu är dem här. Världens bästa känsla!

Love C

2 kommentarer

  1. Du beskriver din kärlek till dina barn så vackert

  2. Åh vad härligt att du äntligen har fått hem dina töser!
    Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.com/2018/07/rord-till-tarar.html?m=1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *