I can never get enough of nature, of days spent on the beach, in the forest, and anywhere that I can touch the soil and soak up the sky.

Hej mina finingar!

Vi NJUTER i massor! Sol, strand, bad, kärlek, skratt, glass massor av glass!

Vi har det underbart hos mormor, jag känner mig trött men för varje dag som går känner jag att jag hämtar kraft.

Jag försöker låta barnen leka på stranden så mycket som det bara går. Det är så viktigt att låta barnen vara i naturen och låta dem suga in allt vad den har att ge. Det ger alla sinnen näring. Idag mediterade vi medans vi tittade på havet. Det oändliga havet. Vill bara vara naken och springa runt. Men det skulle kanske skapa lite konstig stämning i vår lilla by😂

Nu ska vi njuta av kvällen!

Kärlek Carolina

3 kommentarer

 1. Det är något speciellt med havet <3 Så oändligt och i alla fall jag känner en trygghet av att lyssna till havet och vågorna 🙂 Vackert. Så himla härlig bild på er när ni mediterar, älskar den. Ta hand om dig Carolina <3

 2. Ja det är underbart att sitta på stranden och meditera. Härligt att höra vågornas skvalp. Naturen är fantastisk. Skogen är också rogivande. Du ger dina barn det bästa de kan få genom att lära dem att vara närvarande i nuet och njuta av det. De kan vara lyckliga som har dig som mamma!
  Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.com/2018/07/vild-vacker.html?m=1

 3. Ciao Carolina!
  Vet du vad jag tycker du ska testa! Det ska jag tala om för dej, jag tycker du borde pröva att va tillsammans med Nudister, ja kanske pröva ligga naken med okänt folk på Nudistbadstränder, ja det finns mycket skoj de sysslar med i buskar och snår oxå, jag har inte själv prövat, men tanken har lockat mig många gånger.

  Ha en skön dag med dina gulliga fina barn, barn har en förmåga att komma med konstruktiv kritik och nya infallsvinklar ofta, jag har ett fadderbarn, och jag ska skriva ett brev till henne och höra hur hon har det och hur hon mår, en vacker dag kanske jag träffa henne i verkliga livet, det vore ju helt fantastiskt.

  Puzz Puzz♥♥XXXXX

  Hälsningar Kallima

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *