Life gives me Lessons

Idag har jag varit hos Angelica min fotograf och hennes underbara man och barn och myst. Bazzzuuu min hund var med såklart.

Det har hänt så mycket konstiga saker den här helgen. Så mycket bra saker som jag sett fram emot har bara helt gått i spillror, gått upp i rök.

Jag brukar tänka att sålänge ingen man älskar är döende så kan man inte brytas ner ,men denna helgen har varit för mycket. Jag har fått för mycket negativ information att handskas med.

När jag kom hem ikväll var jag helt knäckt, jag hittade inte vägen ur allt. Det var som ett ändå stort moln i skallen på mig och jag kunde inte tänka klart. Att jag ens kunde hitta vägen hem var ett mysterium så mycket som det kokade i huvudet på mig…

Då ringde jag mamma… och nu två timmar senare känns det sååå mycket bättre. Inget av problemen är lösta, men jag har fått ventilera och bena ut vad som egentligen är viktigt.

Jag vet att vi hela tiden sätts på stora prov i livet, efter separationen som jag tog väldigt hårt trodde jag att jag skulle få vila ett tag från problem. Men så blev det inte. Och nu vet jag vad livet vill säga mig.

Det blir ALDRIG som man har tänkt sig med någonting. Och man måste ha is i magen, och aldrig hetsa upp sig. Och om gud el universum eller vad du än tror på VILL så kommer din önskan gå igenom.

Annars väntar något bättre längre fram. Du måste tro på det. Annars kommer livet knäcka dig.

Namaste el Sat Nam

Vi hörs imorgon och hoppas livet tagit en oväntad vändning! 🦋

Love C

6 kommentarer

 1. Även detta kommer att passera ❤️
  Hoppas du hittat ett bra fokus och styrka idag🦋

 2. Styrkekramar till dig! Är säker på att du kommer att gå ny positiv energi om ett litet tag! Kramar

 3. Tack för detta inlägg. Har det också kämpigt med flera saker, men en sak har jag lärt mig, och det är när det kommer till pengar. Jag har levt fattigt men nu rik. Är så glad för att slippa oroa sig över ekonomin och kunna köpa saker – vad är alla prylar och pengar egentligen i längden.
  Så länge de man älskar får kärlek och är friska så löser sig allt. Även om man många gånger undrar hur det kommer lösa sig, så gör de det!

 4. Tack för detta inlägg. Har det också kämpigt med flera saker, men en sak har jag lärt mig, och det är när det kommer till pengar. Jag har levt fattigt men nu rik. Är så glad för att slippa oroa sig över ekonomin och kunna köpa saker – vad är alla prylar och pengar egentligen i längden.
  Så länge de man älskar får kärlek och är friska så löser sig allt. Även om man många gånger undrar hur det kommer lösa sig, så gör de det!
  Men så idag så rycktes mattan bort och jag fick panik. Försöker vara lugn och intala mig själv att jag klarar detta, jag får tänka om, fixa och göra det jag kan! Och sen komma ut med en erfarenhet rikare ovasett hur det löser sig! xx

 5. Precis som för mig, vad tråkigt, men då slipper jag känna mig ensam med det. Jag tror att det rent andligt, appropå din nyfunna passion för yoga och mer meditation, är så att när vi öppnar upp och expanderar kronchakrat, blir vi också mer känsliga och kan ta in även negativitet, vi släpper lite på egot och direkt blir vi attackerade när vi faktiskt mådde mycket bättre. Det är nämligen den här effekten som har fått mig att gå i konflikt mot yoga, pga den värld vi lever i, som inte går att få ihop med den individuella utvecklingen som sker. Alltjämt medan andra tar, profiterar på mitt arbete och dessutom stoppar mig från att arbeta. Rent konkret t ex skulle jag börja skriva på min nya coaching artikel för en amerikansk affärstidning, för mer än en vecka sedan med klarhet i tanken och ljus inspiration – någonting som ingen annan jag vet i Sverige kan göra med den kunskapen jag har, utom möjligen min gamla lärare på Malmö högskola, fast förmodligen inte med lika god engelska som min. Alltså, ingen annans och ingen som heller behöver eller tjänar på att förstöra det. Och ändå försvinner pengar, förseningar uppstår, jag blir stalkad och saboterad, utmattas osv och måste lägga all tid på överlevnad istället. Igen, igen, igen sedan Bonniers började förstöra mitt liv, som sjukt nog kunde vara de som själva tjänade på att anlita mig istället.

 6. Har du ingen annan än din mamma? Någon nära vän tänker jag?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *