TPW FOUNDATION

Kostym från MARVILLE / kavaj / byxa

Klänning från VALERIE här

Hej finingar!

Det har varit mycket senaste veckan. Något av det viktigaste jag gjort är att vara med på ”The Perfect World Foundation” klimat konferans.

Vi var på plats i Göteborg, först var det lång dag med föreläsningar. Med bl.a. Dr Pachauri som vunnit Nobels fredspris. Sedan var det Sir David Attenborough och Sarah Ferguson Duchess Of York.

Vi var på Botaniska trädgården och det var otroligt vackert anordnat sedan följdes det av en underbar gala för att samla in pengar för att rädda isbjörnen.

”På 40 år har vi utrotat hälften av våra vilda djur. Arktis smälter och 2050 säger dem att det inte ska finnas mer is. Våra hav har snart mer plast än fisk.

Tårarna rann flera gånger på lunchen. För även om vi är där och bidrar med pengar känns det som om jag vill göra mer. Naturen och djuren är det viktigaste vi har tänk att vi ska titta våra barnbarn i ögonen och säga att vi gjorde det vi kunde för att rädda vår planet”

Några lätta tips jag tog med mig från dagen.

Tänk alltid klimatsmart. Så långt det går.

Ta med bomulls påsar när du handlar köp inte plast.

Källsortera.

Försök gå eller ta cykla när det går.

Ät mindre kött, helst inget kött. Men om alla åt mindre skulle det bli skillnad.

Alla kan vi göra något. Jag och mamma har hjälpt the perfect world foundation i 4 år.

Vi skänker konst till många olika organisationer och försöker delta så ofta vi har tid.

Men samtidigt har man ju ett liv och ett jobb. Och allt måste ju rulla på. Men jag får mycket av ångest av att jag inte kan göra mer. Skulle drömma om att ha min egen välgörenhetsorganisation. Men det skulle inte gå just nu. Däremot kan jag hjälpa andra så mycket jag kan. Hur känner ni? Kan ni oxå få känslan av att inte räcka till? Love Carolina

3 kommentarer

  1. Alla vi människor måste hjälpas åt. Vi är duktiga i Sverige men resten av världen framför allt stormakterna MÅSTE skärpa sig. Världens politiker har all makt SKÄRPNING Nä allt handlar om pengar. Fyyyyyy. Har inte dom barn och barnbarn o s v Vi har en jord. Fina moder jord. Jag gråter själv av allt som händer. Hur svårt är det tycker man. Fint jobb du gör vackra kvinna🏞🌅🌄

    1. Carolina Gynning

      Tack Anne för kloka ord ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *