Mys med tjejerna

Tänkte prata lite om hur det är efter separationen , jag har lidit något fruktansvärt över att vara ifrån mina tjejer. Det är först nu efter 6 månader som jag inte gråter längre i hemlighet när de åker iväg. Jag känner fortfarande ångest av att sova själv men det lär nog aldrig gå över. Men det är sååå skönt att slippa få den där jävla klumpen imagen såfort det är pappadagar. Även om jag får den varar det inte lika länge som förut.

Förra veckan slogs dem en hel dag då var det till och med ganska befriande att få ett dygn själv;)

för er som är nyfikna på mitt kärleksliv!

Jag har inte träffat någon ny, jag dejter inte ens. Är inne i en svacka, känner mig inte på topp. Och det påverkar, känns som att jag tappat min kropp lite med allt jobb och känner mig inte ”dejting fräsch” !!! Kommer väl aldrig göra det igen… åren går ju. Får gå i kloster! Så känns det nu, men det kan ju vända. WHO the hell Knowes? Love C

7 kommentarer

 1. Carolina, jag ser dig just nu på TV 4 Klassfesten du är bara för härlig. Jag skrattar så tårarna rinner. Snygg är du också.
  Kram😍

 2. Supersnygg, intelligent och glad på Klassfesten! ❤️
  Du lyste upp min kväll!

 3. Är 35 och jämför mig ff med den jag var som 25. Och det går inte ihop. Åldern tar ut sin rätt och jag tror att vi måste hänga psykologiskt, acceptera att kroppen förändras. Men det betyder inte betyda att den inte längre är vacker. Du är otroligt vacker och fastän du inte är som en 20åring innebär det inte att ngt är ”fel”.
  Försök arbeta med din inställning till din kropp så kommer du inse hur perfekt du faktiskt är.
  Kram

 4. Hjärtat. ❤
  Jag är också separerad men för 5 år sen tillbaka. Mina barn är 6 och 12 år gamla. Förstår precis vad du menar! Du är inte ensam.

  Men vet du vad?!
  Du är ascool som inte dejtar! Du lyssnar förmodligen på din inre röst och går efter magkänslan.

  En annan sökte bekräftelse för att döva smärtan och träffade en ny fem månader efter seperationen. Han är nu min sambo och jag älskar honom men det hade varit skönt att träffa honom i ett senare skedde när jag var mer färdigläkt och visste vad jag ville med mig själv och mitt liv. Och så hade jag fått njuta av honom utan att blanda in panikångestattacker.

  Du är superstrong som väljer ensamheten framför tvåsamheten.
  Det är lättare sagt än gjort, människa är av social natur och gillar tvåsamhet.

  Jag njuter också av min barnfria tid. Plötsligt öppnas dörren till en värld full av möjligheter. Jag kan resa utan barn, gå på konserter, sova hur länge jag vill, äta när jag vill, ha kontroll över fjärrkontrollen, skita ifred😘 samthöra mina egna tankar osv.

  Klart även jag lider av seperationsångest men som du säger man vänjer sig och anpassar sej och börjar uppskattar tiden både med och utan barn.

  Fortsätt lyssna till din inre röst- den visar dej vägen. 💕

 5. Stressa inte och dejta. Men frasch ar du omg, sa snygg kropp och allt. Ar avis och jag ar bara 31. Dont doubt yourself!

 6. Anna sahlen

  Du blir snyggare med aren. Vilka snygga orhangen vad har du kopt dem?
  Tack for din blogg. Kramar Anna.

 7. Usch va fan ska man dejta för??
  :/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *