Måndag!!!

Idag har jag varit sjukt duktig om jag får säga det själv. Jag har förberett alla samarbeten för mina sociala medier. Jag har ridit och sen avslutade jag med ett hårt pass på gymmet. Nu har jag tagit en proteindrink och ätit kyckling och avokado. Nu ska jag komma tillbaka. Har kanske gått upp typ 2 kg men jag trivs inte med mig själv då så nu ska de bort. Så det blir nog gymmet igen imorgon. Älskar att känna mig fit! Lite bilder från dagen! Love C

3 kommentarer

  1. Måndagar är härligt, gymmet är ännu härligare och att vara fit its the shit! 😀

  2. Det är så man gillar att vara fit och känna sig smal och så hepp några kilo upp. Jag kom just i samma sits vill vara 57 kg till mina 173 cm men gillar socker så nu fokus igen. Trots min mogna ålder 52 tänker jag så och lever efter. Fina bilder fast inte konstigt alls för du är fin.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *