VERNISSAGE GYNNING X2

Hej finingar! Inte denna helgen men nästa har jag och mamma vernissage på Ekerö 💕. Det känns alltid extra kul att ha utställning där man bor. På Torsdagen är det Vernissage som är öppen för ALLA!

Jag och mamma kommer såklart att vara på plats. Hoppas verkligen Ni vill komma och möta oss. Prata om konst, mingla.Jag visar mina senaste målningar.

Massor med Kärlek och Välkomna

Carolina & Agneta

1 kommentar

  1. Kära Carolina! Så fantastiskt härligt med vernissage. Jag bara undrar en sak; hur är det med säkerheten för dig och din mamma? (Speciellt dig i synnerhet) det finns så många konstiga människor i dagens samhälle och som offentlig person hoppas jag du har en vakt eller två vid dina event. Vill inte skrämmas men jag har tänkt på det! Det är alltid bättre att vara steget före än efter. Massa kärlek Natalie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *