Happy Friday

Min outfit idag kommer från my sisters PlainVanilla och alla smycket Gynning Jewelry 💕

Hej finingar! 💕idag har jag varit inne i stan för plåtning för Bröllops magasinet.

Så häftigt att brudar faktiskt lägger så mycket energi och tid på sina smycken och klänningar. Och roligt att VI börjar sälja mycket Gynning Jewlery till just brudar och bröllop. Det är min dröm att få designa bröllops ringar och det kommer. Vi är på god väg med Gynning Jewlery.

Jag fick iallfall testa hur det är att vara brud för en dag. Längtar tills den dagen jag gifter mig även om det känns långt borta idag 💕

4 kommentarer

  1. I see no pictures?

  2. Fast man bör nog ändå vara utbildad silversmed om man ska kunna ”designa” på den nivån för att veta hur metaller är uppbyggda och hur de ska hanteras, som Efva Attling som är utbildad silversmed, hennes ringar skulle jag definitivt köpa, men inte någon som enbart ”designar” smycken för det gör ju var och varannan bloggare idag, nej riktigt utbildad måste man nog vara om man vill att folk ska lägga så mycket pengar som ett smycke kostar t.ex som hos Efva Attling.

    1. Men vilken tur för Carolina att du talar om att du INTE skulle köpa några smycken av henne pga hennes bristande kunskaper i smyckedesign. Hm, jag tror att jag ska ringa Åhléns och tala om för dem att jag inte tänker handla hos dem för jag föredrar ett riktigt varuhus som NK. Om du har kompetens att läsa en årsredovisning tycker jag du ska studera CG:s bolags. För oj då, Gynning Design AB omsatte 2017 över 26 miljoner och det trots bristande kunskaper i smyckedesign.

  3. unable to see photographs
    and not able to see photographs because the PINTEREST PINS blocks actuell photos. If you can tell me how to remove the pinterest pins I would very much appreciate it.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *