kundaliniyoga

Godmorgon finingar!

När jag hinner kör jag Kundalini yoga, när jag är stressad. När jag egentligen inte alls vill så kör jag. När tankarna äter upp mig inifrån och ut. Det rensar något så otroligt. Varenda liten vrå av kroppen får sig en omgång.

Set an intention and start!

Varje morgon egentligen, men det skulle vara i en drömvärld! Så ofta jag har tid.

Godmorgon på er, njut av denna onsdag. Önska dig något sätt dig ner och meditera. Känn efter stäng av. Vi är alla i samma båt!

Love Carolina

1 kommentar

  1. Nu måste jag få önska ett inlägg.. 🙂
    Kan du skillnaderna mellan de Yogor som finns. Kundalini är en och sen finns det andra. Jag önskar inlägg om vad skillnaden är, ytligt, inte dunder förklarat för jag kan inte mycket, det ska vara på amatör nivå. Vad är det bra för, varför väljer du kundalini tex? Hur börjar man? Har du app, tips på hemsidor, tips på youtube? Tacksam för sånt upplägg, behvöer verkligen börja yoga, dels för kroppens smidighet men också för mitt mentala, jag är ofta stressad och svårt att fokusera.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *