Gynning Design och Gynning Jewelry event i Karlskrona

Hej finingar!

Igår begav jag mig till Karlskrona för Event på Smaralda i Karlskrona. Woooow så mycket härliga människor som slöt upp, som lyssnade på mig när jag pratade om min design och mina smycken. Om min resa från att sitta och skicka iväg saker själv till kunder för 8 år sedan till att ha ett stort företag! ❤️

Vi hade mingel, intervju och alla fick sina nya produkter signerade av mig såklart! Fick kläder att ha på mig från By Tiimo och kände mig verkligen superfin. Tack för en GRYM kväll Karlskrona! Igår var även Alexander bortrest så barnen var med vår barnvakt, igår var Alicia min stora tjej lite ur balans. Så jag bollade kunder med en gråtande liten flicka som saknade mamma! Sånt är aldrig lätt och mamma hjärtat fick sig en törn. Men nu är jag på flygplatsen i Ronneby på väg tillbaka till Stockholm och Bromma!

Love Carolina

3 kommentarer

  1. Åh hur kunde jag missa dig!!!!

  2. Vad använder du för ansiktskrämer? Otroligt fin hud 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *