My weekend with kids

Hej finingar! Längtat efter att få en stund av LUGN och kunna checka in här hos er❤️för NI finns väl kvar?

Helger med barnen är verkligen intensiva. Alicia och Adele bråkar en hel del just nu och mitt tålamod räcker nästan inte till! Jobbigt tycker jag, när man vet att nästa helg är dem inte här och ändå blev det inte bättre än ”såhär” misslyckande som mamma jagar en jämt. Man vill ju bara att det ska vara en lugn och mysig stämning hela tiden men det är inte ofta just nu.

Försöker ändå hitta på saker hela tiden, mycket pyssel, lek med kompisar, gå med Ziggy , baka. Men det blir ändå slagsmål titt som tätt mellan mina tjejer!

Ibland undrar jag hur jag ska få bukt med det, jag pratar i lugn ton, jag gallskriker, jag försöker kramas eller så tappar jag det helt och bara låter dem bråka. Hur brukar ni göra? Så jobbigt 😱

Jag har iallafall fått mycket gjort med min trädgård 😂eller inte… tänkte kratta löv igår men tröttnade efter 30 min. Idag har jag däremot köpt nya blommor och piffat upp med lite färg i krukorna. Det hjälpte.

Före Efter

Visst blir det verkligen STOR skillnad med lite färg och med några lyktor 🕊

Jag var på Gustavshill som ligger här ute på Ekerö och köpte massa blommor🕊🦋

Hade fint outfit igår med klänning från By Timo som jag älskar 🦋

Barnen och Ziggy myser och kollar på film lugnt i en sekund! Jag NJUTER! Hoppas ni har haft en supermysig helg. Denna veckan har jag två intensiva dagar av inspelningar så imorgon ska jag plugga manus och kolla på program! Vi hörs imorgon, Njut av kvällen 💕

Love Carolina

2 kommentarer

  1. Tror også att dina barn reagerer over bruddet mellem dig og A. Kanske det er dags at have en mummy-day med dem enkeltvis?

  2. Din grind är sååå fin, fint med blommorna också såklart.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *