Going back to Nature

Hej finingar!

Vad gör NI? Jag e nyfiken på er! Jag vill bara berätta lite om vad som händer när jag åker till Ibiza. Anledningen till att jag älskar ön så mycket är för att den/ hon utmanar mig på alla sätt. När jag landar på ön är det som att universum sätter upp en spegel framför mina ögon! Baaaam detta är du Carolina! Såhär mår du! Är du nöjd med ditt liv? Osv osv

Alla dessa viktiga frågor. Jag känner inte detta någonstans på jorden. Sverige har en sämre inverkan på mig, här springer jag gärna ifrån mig själv. Jag gömmer mig i jobb, jag gömmer mig bakom tjocka lager av foundation. Jag känner mig för det mesta osynlig. Jag kan knappt förklara känslan för dig. Men det känns som om jag är helt tom. Ofta.

Men på Ibiza, där inser jag saker. Där startar jag om. Nu kanske ni tänker det är för att du åker på ”semester” men det är inte fallet. Jag åker nämligen överallt hela tiden och känner inte så någo nannanstans. Så det är skillnad. Jag mår ganska dåligt de tre första dagarna på Ibiza, men när jag genomlidit den inre stormen. Så infinner sig lugnet. Som att jag kommer ur ett skarpt brus. Som att jag kraschlandat och överlevt. Det är en magisk känsla. Att få ha en sådan plats. Wow I am a Lucky woman ❤️

När jag var där denna gången fick jag starka signaler. Carolina sluta gömma dig, du är vacker som du är du bra som du är, du behöver inte jämföra dig med andra.

Det låter så himla självklart, men även jag som stark kvinna tappar bort mig själv och måste HELA tiden påminna mig själv om dessa sakerna. Annars går jag under. Så nu säger jag det till er! Vi är alla unika och var stolt över att just du är DU! Det fick jag till mig och bort åkte sminket, mina extensions och så tonade jag håret till min egna färg. Får alltid kommentarer när jag blir blond att jag är snyggare i brunt och tvärtom. Denna gången ska jag skita i vad alla tycker och se ut som gud skapade mig. Ingen mer botox eller panik över rynkor och ingen mer ångest när jag unnar mig en god rostad macka med massor med smör. Det är vad Ibiza gav mig, vi börjar där denna gången sen skalas jag av bit för bit och tvinagas visa mitt rätta jag. Och jag kommer aldrig mer tycka som mängden bara för att det är PK. Utan nu tycker jag det mitt hjärta säger och jag skriver det mitt hjärta säger. Det är dags att vara sig själv till 100 % och ALDRIG mer kompromissa för att samhället säger vissa saker.

Love ALWAYS Carolina

13 kommentarer

 1. Fint och klokt inlägg, Känner igen mycket av det du upplever och beskriver, jag är också en konstnärssjäl, känslig, bräcklig men samtidigt stark. Lider mycket av den mörka årstiden..skitjobbigt med mörkret, förstår att du känner lugnet och harmonin om du har hittat ett sånt magiskt ställe ❤ Stor kram Veronicc Arts

 2. Stefani Storm Aspenbrant

  Så vackert och kraftfullt fina Carolina❤️Modiga sårbara ord..Tack för din inre styrka som du delar med dig till oss andra likasinnade kvinnor.Och om Ibiza så är det en underbart vacker magisk ö med massa kärlek och avslappnade människor var där i somras och har längtat tillbaka varje dag sedan dess❤️Kram till dig🦋🌺🙏

 3. Det passar dig att bo utomlands när det är mörkt och grått/kallt i Sverige tror jag! Tänk bo på Ibiza när vädret suger och så hemma på vår/sommar..
  det finns alltid lösningar för barnen! du bör åka dit oftare i alla fall om det får dig att må så gott!

  En annan grej jag tänkte på gällande dina barn och att de bråkar en del nu är att de är så nära i ålder. Det skiljer 1.5 år mellan mig och min syster och när vi var små bråkade vi otroligt ofta och mycket. Det berodde på att min syster var en ret-sticka och mamma satte aldrig gränser för henne.
  Separera dem lite, låt de leka var och en för sig eller med en varsin kompis, tillåt dem att vara på eget håll, det BEHÖVS verkligen. När jag hade lekkompis hemma ville min syster alltid vara med vilket jag inte ville,men mamma bestämde att hon skulle vara med ändå och det slutade alltid i katastrof.. så tråkigt.

  Ge dem som sagt tid ifrån varandra för det behöver även barn!
  En annan blir ju trött på vänner om man umgås för mycket och det är likadant med syskon.

 4. Jåg har alltid tyckt att du är som vackrast utan smink! Du har sån fin hy och så vackra fräknar. Jag är yellos! Jag har acnehy trots 34 års ålder och på vintern måste jag ha foundation för att täcka alla röda prickar. Önskar jag hade fin hy, hade aldrig sminkat över min hy då. Tycker också att man ser äldre ut med smink. Och nan döljer huden naturliga lyster och färg.

 5. Så fint skrivet. Kommenterar sällan men vill bara säga att du är så naturligt fin utan smink, vackrare och sval som en bris:-)
  Jag känner samma.. fast på Mallorca uppe i bergen.

 6. Sådär känner jag också – Sthlm vs Mallorca. 😀

 7. All denna yta och utseendefixering gör människor tomma. För att må bra måste vi människor inse att lyckan finns inom oss och söka oss dit.
  Den som känner lugn och harmoni inom sig är rikast i världen.

 8. Äntligen en influenser som är sann mot sig själv, eller en människa som är det. Det är det inre som är viktigt.
  Kram!

 9. Hi Carolina!
  You are Gorgeous inside and out!
  That’s right be yourself and be happy for who you are and what you have become in life is really amazing!!

 10. Du är vacker både med och utan och absolut min förebild ❤️

 11. Linda Tenshi

  Hej Carolina! Ååh, så underbart! Helt rätt, den enda rätta vägen är att vara sig själv, gå sin egen väg och inte bry sig om vad andra tycker. Det är trots allt DIN kropp och DITT liv. Det är så jäkla lätt att det blir att man jämför sig med andra, det gör jag också även fast jag inte vill…samhället har blivit så, men man blir så jäkla olycklig av det. Själv har jag väl tyckt att jag alltid varit mig själv, men ändå har jag gjort sånt jag varit obekväm i och för vem liksom?…ja, inte har det varit för min skull iaf. så sedan nåt år tillbaka har jag slutat använda kliande BH som bara känns som en trång tvångsjacka som gör att jag inte kan andas ordentligt, jag vägrar ta på mig höga skor som bara gör det obekvämt för mina fötter, smink har jag slutat med och tänker aldrig färga håret mer….jag ser ut som jag gör och det duger och är bra nog…jag vill bara se ut så som jag verkligen ser ut. Det där med att bli äldre, få grått hår o.s.v. varför ska man egentligen dölja det och vilja se yngre ut? Det är inte alla som får den förmånen att bli gammal, så det ska man bara vara glad och stolt över, så jag tycker man borde bära sitt gråa hår och rynkor med glädje och stolthet bara.

  Ta hand om dig, fina du. Kram! <3

 12. Hej, tänkte på dig när jag lyssnade på en bok om hjärnan och vad som händer med oss i det uppkopplade samhället vi lever i.
  Hjärnbalans : Digital detox i en uppkopplad vardagav Katarina Gospic
  /Maria

 13. Alltså vilket bra inlägg!! Jag blir så glad att du kommit till den insikten och tyvärr är det inte många som är äkta idag!! Jag slutade läsa din blogg för några år sen för jag faktiskt var trött på alla fasader och samarbeten men jag ska ge bloggen en ny chans efter att jag läst detta för du verkar vara en sån powerkvinna och himla härlig! You go Carolina och så himla bra du är!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *