Mysig dag

Först vill jag bara säga TACK för alla era kommentarer på ”Back to Nature” wow ni är underbara! ❤️tack för att ni förstår och ser betyder så mycket för mig. Att NI delar med er av era känslor det hjälper och helar…

Bebis goss ❤️

Igår var jag och tjejerna på en mysig runda med vår kompis Och hennes baby. Vi hade en härlig höstlovs dag. Vi var runt på olika butiker bl.a. en som heter Mångfalden i Nykvarn. Det var sååå mysigt ställe med massa roliga prylar. Jag har fööör mycket redan hemma. Jag både jobbar med och älskar andras inredning!

Så det blir bara fööör mycket av allt.Jag måste nog slänga lite innan jag får plats med mer!

Min stora älskade flicka 💕

Här kommer lite mysiga bilder från dagen. Barnen har åkt till sin pappa och jag njuter faktiskt av att bara ligga ostört i soffan. Och bara vara. Varit en intensiv vecka och jag behöver hämta kraft. Tack för att ni finns. Imorgon ska jag på bröllop! Vi ses då❤️ Love Carolina

Adele gick helt bananas med kameran så himla härlig!

Kanske kommer bli en liten fotograf när hon blir stor ❤️

1 kommentar

  1. Linda Tenshi

    Hej hej! Tack själv för att du delar med dig så öppenhjärtigt, det hjälper och helar även mig. 🙂 <3 Vi är alla ett, så vi lider ju av samma problem och bekymmer. Du är helt underbar och duger precis som du är! <3 Livet är kort, så lev det för dig och din familj bara…man kan inte leva sitt liv för att behaga nån annan oavsett om det gäller hur man ser ut eller hur man lever sitt liv. Jag hoppas att du kommer må bra och få mer ro i dig själv i framtiden. Det är ett ständigt arbete dock, själv lider jag av allmän kronisk ångest, kan inte ens gå till brevlådan utan att få en massa ångest och stress i kroppen, men jag tar en dag i taget och arbetar hårt på att må bättre, så jag kan leva ett bra och lugnt liv igen. Alla kämpar vi med nåt.

    Önskar dig en mysig helg, kramelikram! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *