Finaste bröllopet

Igår åkte jag in till Stockholm för att vara med på Dominikas och Anders Bröllop! Så himla härligt var det. De har en enormt stark kärlek och det är häftigt att se. Jag har kännt Dominika i många år när jag blev känd för 14 år sedan var Dominika där och tog mig under sina vingar. Jag fick till och med bo hemma hos henne. Så häftigt att träffa Hanna Dominikas dotter som växt upp till världens vackraste kvinna.

Det var otroligt roligt att få träffa alla gamla kompisar. Har så mycket minnen. Min fina klänning är från Ida Sjöstedt och från miss K i Kristianstad.

bästa bilden på brudparet 🌹

Jag är helt slut ikväll! Vi hörs imorgon ❤️kärlek C

1 kommentar

  1. Hej fina Carolina 🙂
    Du går till en häftig kvinna som du även köpte smycken av..jag är intresserad av att komma i kontakt med henne..kan du hjälpa mig med det?
    Om du vill kan du maila mig om du inte vill lägga ut det här.
    Kram Åsa

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *