Höstrusk känslor

Är det bara jag? Eller är det inte vansinnigt tråkigt väder. Idag har jag varit helt under isen. Tycker man ska dela med sig av upp och nergångar. Idag har allt känts hopplöst, igår var jag kung idag är jag en urvriden trasa i rännstenen. Det är helt sjukt att det kan svänga så mycket. Och då tänker ni kanske att jag har PMS men inte ens det kan jag skylla på! Bara jävligt deppig … bättre imorgon hoppas jag. Vill bara mysa inne med en kopp gott te och massor med mysiga filmer. Men det har man ju aldrig tid med!

På tal om något helt annat!

Är det någon här som är från Sundsvall? På Fredag har vi 1 års jubileum i vår flagship store på Birsta City. Vi firar mellan 15-18 och bjuder på tårta ❤️ 🍾 välkomna och fira med mig och alla i vårt HÄRLIGA team Gynning.

Massor med kärlek Carolina

2 kommentarer

  1. Vet precis hur du känner Carolina. Jag är exakt likadan. Men det är det som är baksidan av myntet antar jag….motpolen till det vackra, enkla och energiska. Men vi skulle ändå aldrig vilja byta ut våra personligheter. Vi måste bara lära oss att leva med dem

  2. Härligt att du är så öppen och delar med dig av både motgångar och framgångar i livet. Min blogg är förvisso inte så välbesökt som din men där delar jag också friskt med mig av livets alla skeenden. Vem vet, kanske kan det hjälpa någon annan att inte känna sig ensam och missförstådd. Men just nu, mitt i rusket, mår jag oförskämt bra!
    Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.com/2018/11/living-in-box.html?m=1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *