My tool for the future – Dyson Airwrap!

Inlägg i betalt samarbete med Dyson Airwrap

Hallå där fina läsare. Nu ska ni få höra! Jag har nämligen hittat min nya tool for the future. Helt perfekt är den. Kan ni gissa vad det är för något som finns i den här snygga boxen??

Här ser ni alla delar man får med i boxen, det är en Pre-Styling dryer, 2st locktänger (30 mm barrels), en Soft Brush och en Round Volumizing Brush.

Bamparadam! En Dyson Airwrap.

Och nu kanske ni undrar vad det är för något spännande och det ska jag såklart förklara nu.

Dyson Airwrap är helt enkelt ett väldigt fräckt hårverktyg. Men inte vilket verktyg som helst. Utan det här high tech på hög nivå, men samtidigt superenkel att använda. Teknik + enkelt, den kombon ser man ju sällan, men i det här fallet är det verkligen sant. Med en Airwrap kan man både föna, skapa volym, och göra lockar av flera olika slag. Många funktioner i ett verktyg är alltid att föredra. Så man slipper ha hela huset fullt av prylar.

Lite häftig bakgrundsfakta är att Dyson Airwrap är framtaget av teknikföretaget Dyson, och dom har alltså jobbat med att få fram denna ultimata produkt i hela 6 år. Så ni förstår ju att det inte är någon bullshitprodukt, utan det ligger verkligen långt och noggrant jobb bakom.

Det som gör Airwrap:en speciell är att den använder sig av The Coanda effect, vilket innebär att den jobbar med luft i hög hastighet som liksom suger in håret mot verktyget.

Den här tekniken gör dels att håret inte trasslar in sig, och dels att man inte behöver använda så hög temperatur, den går aldrig över 150 grader, vilket gör att håret aldrig tar skada eller slits ut. Helt magiskt ju. Jag är jättenoga med att bara använda skonsamma produkter i håret så det här passar mig perfekt. Passar alla perfekt!

Och med alla menar jag verkligen alla, för Dyson Airwrap finns i flera olika varianter, anpassat till flera olika hårtyper.

Mer fördelar med Dyson Airwrap är att den är tidseffektiv. Och för någon som mig som alltid är sen, så är ju det väldigt smidigt. Bådar ju gott inför framtiden. Nu kanske jag faktiskt hinner i tid till möten och jobb 😉

Här ser ni hur jag använde Dyson Airwrap för att göra lockar inför ett jobb. Då använde jag en 30 mm barrel.

Och här ser ni hur det blev när jag använde Round Volumizing Brush för en mer diskretare men ändå fräsch hemma-look.

Vill ni också testa detta innovativa verktyg så finns det på www.dyson.se och hos Dyson Demo-Store i Mall of Scandinavia (länk). Där kan du också boka tid för en hårstyling.

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *